søndag 28. november 2021

Find alt lige fra bordskånere til håndklæder i høj kvalitet hos AU Maison

Udgivet : 16. november 2019

Find alt lige fra bordskånere til håndklæder i høj kvalitet hos AU Maison

AU Maison er kendt for deres unikke håndværksmæssige kvalitet og sans for detaljer i alle deres designs. Du finder her alt til hjemmet og det gælder alt fra tekstiler af høj kvalitet, møbler i tråd med traditionen for dansk design til smukke håndklæder i alle størrelser og endda bordskånere.

Stort udvalg af håndklæder

AU Maison har over 20 års erfaring og ekspertise indenfor kvalitetsbevidst design af alt til hjemmet. Med en egen produktion nær Aarhus i Danmark og in-house designere, kan du være sikker på at der er blevet kræset for detaljerne, når du køber noget fra deres forretning. Deres produkter repræsenterer det bedste fra traditionen indenfor dansk design blandet med en udadskuende interesse og forståelse for, hvilket hvad der trender. Du kan således altid opdatere dig på deres webshop, hvor du finder et stort udvalg af blandt andet håndklæder. Vi bruger håndklæder mange gange i løbet af en dag, og du vil her finde håndklæder i alle størrelser, kvaliteter og farver. Deres pallette er altid i tråd med tiden og de kommer både i enkle designs såvel som mere ornamenterede. Håndklæder pryder altid et rum, ved at bidrage med tekstur og farve, hvor end de hænger eller ligger. Du kan se nærmere på de mange forskellige varianter og finde yderligere inspiration til dit hjem her: www.aumaison.dk.

Smukke bordskånere

AU Maison er anerkendt for deres mangeårige virke indenfor design og forhandling af alt indenfor interiør, alt fra spejle til vaser og bordskånere. De er særligt bemærkelsesværdige for deres produkters høje håndværksmæssige kvalitet samt deres unikke sans for detaljer og stemning i et hjem. Om nogen forstår de, at et hjem bliver til gennem detaljer. Du vil således hos dem kunne finde alt til et hjem og ikke kun møbler. De tilbyder foruden et stort udvalg af møbler og tekstiler også et bredt sortiment af veldesignede og gennemtænkte elementer til hjemmet i form af tilbehør, der tager højde for hverdagens rod og kaos. Du finder her smukke bordskånere. Måltider er hverdagens samlingspunkt og kan let blive kaotisk når man er mange om bordet. Med bordskånere er der taget højde for dette og de beskytter bordet, og så bidrager de tilmed til en følelse af ekstra sans for detaljer og hygge. Se udvalget af bordskånere og meget mere her: www.aumaison.dk.