fredag 29. september 2023

Designartikler fra anerkendte mærker som Lyngby lamper og Holmegaard hos Gaver og Bolig

Udgivet : 10. november 2018

Designartikler fra anerkendte mærker som Lyngby lamper og Holmegaard hos Gaver og Bolig

Hos Gaver og Bolig finder du designartikler i høj kvalitet. Hvad angår belysning, byder udvalget blandt andet på Lyngby lamper og hyggelige Holmegaard lysestager som du kan læse mere om nedenfor.

Skab en god stemning med en Lyngby lampe

En god belysning i hjemmet er alfa omega, hvis du ønsker at skabe hygge og overblik. Hos Gaver og Bolig, står de klar med et lækkert udvalg af forskellige lamper, der er med til at give det enkelte rum den helt rette stemning. Leder du efter en ny lampe til badeværelset, køkkenet eller kontoret, er et klart og kraftigt lys nødvendigt, men er du derimod på jagt efter en lækker lampe til stuen, er det vigtigt at lampen kan give et hyggeligt lys. Belysningens effekt afhænger til dels af pæren, men selve lampen har også en afgørende indflydelse. Gaver og Bolig fører et lækkert udvalg af Lyngby lamper. Fælles for alle Lyngby lamper, er det håndlavede porcelæn, der er et gennemgående element. Porcelænet giver lampen lidt kant, men på en relativt diskret måde. En Lyngby lampe er et fantastisk valg til mange forskellige rum på grund af dens alsidighed. Hos Gaver og Bolig finder du Lyngby lamper til favorable priser.

Stilrige lysestager fra Holmegaard

Ønsker du en ekstra hyggelig belysning, har Gaver og Bolig også en løsning til dig. Et ekstra hyggeligt lys, kan blandt andet fås ved at bruge levende lys. Hos Gaver og Bolig finder du lysestager, der er designet af vellidte designere. Blandt udvalget vil du støde på Holmegaard lysestager, der emmer af hygge og stil. Holmegaard lysestager er minimalistiske og moderne i deres design og passer ind i de fleste boliger. Er du på udkig efter nye lysestager til din bolig eller eventuelt som gave til nogle af dine nære, kan en Holmegaard lysestage være et oplagt valg. Er du vild med Holmegaard, fører Bolig og Gaver også et stort udvalg af Holmegaard skåle, fade, vaser og meget mere. Du kan se udvalget af lysestager fra Holmegaard som Gaver og Bolig fører ved at klikke ind på www.gaverogbolig.dk, hvor du også finder et stort udvalg af andre lækre lysestager.

Skab ekstra hygge med lamper og lysestager fra Gaver og Boligs sortiment.