mandag 14. oktober 2019

Bredt udvalg af inklusionsmøbler til skolemiljøer og udstyr til personalekøkken

Udgivet : 06. oktober 2018

Bredt udvalg af inklusionsmøbler til skolemiljøer og udstyr til personalekøkken

Hos Kolon Total Inventar har man specialiseret sig i inventar til brug i skoler, institutioner og lignende omgivelser, hvor det er ekstra vigtigt at møbler er holdbare. Kvaliteten er altså ekstra høj, men samtidigt er der bestemt også fokus på funktionelle og smarte design, der passer godt ind i institutionsomgivelser. I artiklen herunder kan du læse mere om fordelene ved at vælge Kolon Total Inventar.

Inklusionsmøbler til skolemiljøer

Bag navnet ” inklusionsmøbler” gemmer sig en smart type inventar til skolemiljøer. Et godt eksempel på inklusionsmøbler er mobile klassemøbler, hvor der kan sidde en elev på hver side og lave skolearbejde i ro og mag. Præcist som det gælder med alle andre typer møbler fra Kolon Total Inventar, er der ekstra meget fokus på holdbarhed når det gælder inklusionsmøbler. Det er i sagens natur ekstra vigtigt at møbler til brug i skolemiljøer kan holde til lidt af hvert. Samtidig er inklusionsmøbler designet til at passe godt ind i klasseværelset, og til at indbyde til at eleven sidder og fordyber sig med skolearbejde eller med at tegne tegninger hjem til køleskabet. Klik eventuelt ind på www.kolon.dk og tag et kig på de flotte inklusionsmøbler.

Bredt udvalg af udstyr til personalekøkken

Et godt køkken er indrettet, så det passer godt til alle hverdagens behov. Her skal der kunne tilberedes mindre frokostretter, skæres kage ud når der er fødselsdag og lignende. Og så skal der selvfølgelig kunne laves en masse god kaffe. Hos Kolon Total Inventar har man specialiseret sig i stort set alt hvad der har med professionelle møbler til institutioner at gøre, blandt andet udstyr til personalekøkken. Alt udstyr til personalekøkken holder samme høje niveau af kvalitet som det generelt gælder for mærket, og leveres samtidig til ganske fine priser. Klik selv ind forbi og tag et kig på det gode udvalg af udstyr til personalekøkken.