tirsdag 18. juni 2024

Bambus møbler og silke pudebetræk fra Tine K Home

Udgivet : 01. november 2018

Bambus møbler og silke pudebetræk fra Tine K Home

Tine K Home designer flotte bambus møbler med et skandinavisk touch. Den familieejede designvirksomhed fra Fyn står også bag lækkert silke pudebetræk og andre typer, du kan læse mere om på www.tinekhome.com.

Smukt og elegant silke pudebetræk

Silke pudebetræk fra Tine K Home er designet ud fra smuk råsilke, og pudebetræk i silke er en glimrende måde at bidrage med lidt elegance i hjemmet. Tine K Home står bag flotte designs inden for pudebetræk – også i bomuld. Du finder alle de kendte pudemål som 40x60 cm, 50x50 cm, 60x60 cm med flere. Udvalget byder på striber, blomsterprint og andre stilarter. Tine K Home puderne findes i hele verden i alt fra restauranter til sommerhuse og almindelige hjem plus top hoteller i Grækenland, England og Danmark. På www.tinekhome.com finder du flot silke pudebetræk og andre former for puder i skønne design, der indbefatter de designtraditioner, som den fynske designvirksomhed står for.

De skønneste bambus møbler på tinekhome.com

Tine K Home er især kendte for deres bambus møbler, hvor du kan vælge mellem solvogne, taburetter, borde, stole og andre typer designet i bambus. Det er et møbelmateriale med en lang historie, og med de håndlavede bambus møbler i et skandinavisk design har Tine K Home løftet denne form for møbler op på et nyt niveau. Der er en stor efterspørgsel på bambus møbler fra den fynske virksomhed, der blev etableret i 1999. Derfor finder man bambus møbler som de såkaldte daybeds på luksushoteller fx ved pool området. På tinekhome.com kan du finde forskellige modeller inden for stole, borde, bænke osv. i bambus. Kontakt designfirmaet, hvis du er interesseret i køb.

Tine K Home står bag projekter på hoteller, restauranter og naturligvis private hjem. Deres bambus møbler har vundet international anerkendelse, og deres silke pudebetræk er heller ikke til at stå for. Hos Tine K Home henter de også spændende produkter hjem fra andre kulturer, som passer ind i deres designfilosofi.