søndag 31. maj 2020

Kom på skolerejse til Hamburg eller Amsterdam – Vælg den perfekte studietur hos Berlin Specialisten

Udgivet : 07. november 2018

Kom på skolerejse til Hamburg eller Amsterdam – Vælg den perfekte studietur hos Berlin Specialisten

Berlin Specialisten har mange års erfaringer med at sende danske studerende til udlandet. Skolerejserne spænder over meget mere end blot den tyske hovedstad, og der tilbydes fx studieture til Hamburg og Amsterdam.

Vælg en Hamburg skolerejse på www.berlinspecialisten.dk

Hamburg er en af de letteste millionbyer at komme til fra Danmark. Få timer under den dansk/tyske grænse finder man hansestaden Hamburg, som byder på et rigt udvalg af attraktioner, der også er interessante for studerende. Hvis du vælger en skolerejse til Hamburg hos Berlin Specialisten, får du udarbejdelse af program, reservationer på museer, restauranter og lignende, dansk guide, gratis kaffe i bussen og flere ekstrating. Berlin Specialisten ved, hvordan man skaber den perfekte skolerejse. Denne Hamburg skolerejse byder på udsøgte kulturelle oplevelser i byen med den 3. største havn i hele Europa. Hamburg er både kendt som en musikby og en kulturby, og uanset hvilken vej man drejer, har Hamburg altid noget nyt og rigt at byde på. Denne tyske storby byder på kendte områder som fx Reeperbahn, Blankenese og andre bydele, der hver især byder ind med unikke oplevelser. Hvis denne skolerejse lyder interessant for din klasse, så klik ind på www.berlinspecialisten.dk, og læs mere.

Amsterdam studietur med et spækket program

Amsterdam er en af favoritterne blandt studerende. Hovedstaden i Holland startede som en fiskerby i 1300-tallet, men den er i dag lig med meget mere. Holland er kendt for unikke museer som fx Anne Franks hus og det store kanalnetværk. Holland er et interessant land, der også har taget cyklen til sig som et foretrukket transportmiddel. Hvis du er interesseret i en Amsterdam studietur til din klasse, kan du læse mere om programmet på berlinspecialisten.dk. En Amsterdam studietur byder på lidt af det hele, og Berlin Specialisten har spækket programmet med de bedste oplevelser.

Tag med klassen på studietur til Amsterdam eller mange andre destinationer i Europa. Berlin Specialisten arrangerer også en skolerejse til Hamburg, der byder ind med masser af historie og kultur. Læs mere om, og bestil rejsen til klassen på www.berlinspecialisten.dk.