mandag 30. januar 2023

Www.thy-metal.dk tilbyder specifikke højbede i cortenstål samt sorte højbede til en skarp pris

Udgivet : 10. januar 2022

Www.thy-metal.dk tilbyder specifikke højbede i cortenstål samt sorte højbede til en skarp pris

Højbede i galvaniseret stål, sorte højbede eller højbede i cortenstål. Hos Thy-metal kan du gå på opdagelse i specialdesignede højbede, der passer netop dig og din haves specifikke behov. Finder du dog ikke præcis de mål eller farver, som du har i tankerne, så står tegnestuen hos Thy-metal klar med designere, der udformer dine drømme-produkter så let, som en leg.

 

Besøg thy-metal.dk hvis du mangler et sort højbed i bestemte mål

Et højbed er i princippet bare et bed, der er hævet over jorden. Men for have-elskere er det selvfølgelig meget mere end blot dette. For eksempel vil et flot og sort højbed fra Thy-metal ikke bare være funktionelt men ligeledes et smukt blikfang i midten af din ligeså smukke have. Et mørkt højbed vil højst sandsynligt kunne falde naturligt ind i din haves nuancer og teksturer, hvor det samtidigt med stålets skarpe kanter kan skabe et moderne modspil. Et sort højbed kan desuden bestilles i præcis de størrelser, som du ønsker, hvis ingen af de standardmål passer ind i din haves udformning.

Højbede i cortenstål er til dig, der ønsker et smart og rustikt look

En anden mulighed under kategorien ”bede” er højbede i cortenstål. Har du eksempelvis ambitioner om en fin køkkenhave, så kan du få installeret fine højbede i cortenstål i enten 30 eller 60 centimeters højde. 60 centimeter egner sig til dig, der helst ikke vil kravle for meget rundt på alle fire, hvorimod 30 centimeter er perfekt til dig, der ønsker højbede, som ikke fylder alt for meget. Cortenstål er en virkelig holdbar løsning, der ikke mindst er blevet utrolig moderne med tidens løb. Tidligere ville kunder nemlig helst undgå den rå og rustne overflade, men i de senere år er det rustikke look blevet vundet tilbage, der oftest komplimenterer havens øvrige nuancer. Desuden bliver højbede i cortenstål pænere med tiden, da det flotte patina tager til i effekt over tid. Bestil højbede i cortenstål hos www.thy-metal.dk allerede i dag i netop den størrelse, der passer dine havemål.