torsdag 18. april 2024

Se det eksklusive udvalg af badeværelseklinker i Shape Houses showroom

Udgivet : 02. oktober 2018

Se det eksklusive udvalg af badeværelseklinker i Shape Houses showroom

Søger du inspiration til dit nye drømmebadeværelse, så klik ind på Shape Houses hjemmeside, shapehouse.dk, hvor du finder hjælp og inspiration til dit perfekte badeværelse. Du kan udover hjemmesiden tage et smut til Shape Houses showroom i Rødovre lidt udenfor København og besøge deres 800m2 store butik, med alt indenfor badeværelsesindretning. Her kan du bl.a. tage et kig på Sjællands bedste badeværelse showroom, indeholdende alt indenfor badeværelseklinker og fliser.

Badeværelse showroom

Når du klikker dig ind på Shape Houses hjemmeside, finder du f.eks. et flot udvalg af de færdige og komplette udstillingsbadeværelser, der står opstillet i butikkens badeværelse showroom. Du kan i showroomet gøre et vældig godt køb på en af disse udstillingsmodeller, der sælges direkte fra showroomet i Rødovre. Du finder, udover de færdigt opstillede modeller fra badeværelse showroomet, herudover alt i badeværelsestilbehør såsom armaturer, spejle, skabe mm. der snildt kan kombineres med udstillingsbadene fra badeværelse showroomet. Således bliver dit nye badeværelse skræddersyet lige efter dine behov. Har du spørgsmål vedrørende køb af komplette udstillingsbadeværelser fra showroomet, så klik dig ind på deres hjemmeside, hvor du finder al information. Du er også mere end velkommen til at tage et smut ned i deres 800m2 store butik i Rødovre lidt udenfor København, for at selv at stå i badeværelserne og mærke efter.

Eksklusive badeværelseklinker 

Klikker du videre på Shape Houses hjemmeside finder du også deres store og flotte udvalg af badeværelsefliser/klinker. Her kan du bl.a. lade dig inspirere af det store og eksklusive udvalg af badeværelseklinker, der fås i alle tænkelige størrelser, farver og materialer, dog er det fælles for dem alle, at de er lavet af kvalitetsmaterialer og kommer fra markedets bedste og mest kompetente badeværelseklinke og fliseleverandører. Med andre ord, er det altså kun din egen fantasi, som sætter begrænsninger, når du skal vælge badeklinker til dit badeværelse. Har du spørgsmål vedrørende af køb af badeværelseklinker og fliser, så klik dig ind på deres hjemmeside, hvor du finder al information. Du er også mere end velkommen til at tage et smut ned i deres 800m2 store butik i Rødovre lidt udenfor København, hvor deres badkonsulenter vil give grundig rådgivning i materialer og kvalitet i forhold til dit konkrete behov.