mandag 26. februar 2024

På www.biostoker.dk finder du transportsnegle til MGM pillefyr

Udgivet : 04. juni 2021

På www.biostoker.dk finder du transportsnegle til MGM pillefyr

På www.biostoker.dk finder du et bredt udvalg af MGM pillefyr og stokerfyr samt reservedele og udstyr her til. I udvalget kan du blandt andet finde transportsnegle og en ny pillesilo. Læs mere her i artiklen.

Hos MGM finder du et bredt udvalg af pillefyr og stokerfyr

Hos MGM har de et bredt udvalg af produkter, der dækker alt det, du får brug for, når du gerne vil anskaffe dig et nyt pillefyr eller stokerfyr. Her er der tale om et samarbejde mellem Biostoker og MGM, og du finder derfor også  et bredt udvalg. Har du for eksempel brug for en ny transportsnegl, en pillesilo, en magasinudvidelse, en styreboks eller andet ekstraudstyr til dit fyr, så er det et rigtig godt sted at starte din søgen. Derudover forhandler de også MGM montagesæt og reservedele, som for eksempel pakninger, brænderrør, gearmotorer og forskelligt elektronik, så der er en god chance for, at de har den del, du står og mangler. Du er desuden velkommen til at kontakte dem, hvis der er en del, du ikke kan finde på siden. Du får generelt dansk kvalitet, hvilket blandt andet skinner igennem i form af deres udvalg af BS-Plus produkter, der er en serie af egenproducerede reserve- og sliddele til Benekov stokerfyr. Her er deres filosofi, at delene som minimum skal være lige så gode som de originale samtidigt med at prisen er lavere. Dermed får du god kvalitet for billige penge.

Modulopbyggede transportsnegle til 6 og 8 mm træpiller

Som nævnt ovenfor kan du på www.biostoker.dk også finde en fint udvalg af transportsnegle til pillefyr. Her er der tale om modulopbyggede transportsnegle med sneglrør i rustfrit stål, der giver en skånsom transport af dine træpiller fra din lagersilo til magasinet på fyrets kedel. Sneglen har en kapacitet på cirka 60 kg pr. time og kan bruges til både 6 og 8 mm træpiller. Den bliver desuden drevet af en lydløs og stærk 230 volts gearmotor. Derudover medfølger der en ledning, der er klar til tilslutning i pillefyrets udgang for ekstern snegl, samt en indløbsstuds, du kan montere på magasinet, så du får et lukket og støvfrit system. Benyt dig af forhandlerens mange års erfaring på området, når du skal vælge dit næste pillefyr eller stokerfyr, eller hvis du har brug for reservedele her til. De står altid klar til at hjælpe dig godt videre.