tirsdag 09. august 2022

Kontinentalsenge og elevationssenge fra Dunlopillo på 200 cm i længden

Udgivet : 19. november 2018

Kontinentalsenge og elevationssenge fra Dunlopillo på 200 cm i længden

Hos Schwarz Senge kan du vælge mellem alt fra A-Z i senge. Der sælges fx fra mærket Dunlopillo, hvor du har flere muligheder inden for den klassiske længde på 200 cm. Se det store udvalg af kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser osv. på www.schwarz.dk.

Bestil en nedsat Dunlopillo elevationsseng med en længde på 200 cm

Køb en nedsat Dunlopillo seng i udsalgssektionen. Det store restsalg på schwarz.dk byder på de klassiske Dunlopillo elevationssenge på 200 cm i længden. Det er en længde, der tilfredsstiller den brede befolkning minus de allerhøjeste individer. Mærket Dunlopillo har eksisteret siden år 1929. I dag er det verdens største producent af madrasser og puder, og hvert år udvikles der nye modeller, så mærket altid forbliver en frontløber på den internationale scene inden for senge, dyner og hovedpuder. Hvis du er interesseret i Dunlopillo senge på tilbud i længden 200 cm, er det muligt at se tilbudsmulighederne på schwarz.dk.

Schwarz Senge - kontinentalsenge fra de bedste mærker

Kontinentalsenge er standarden, og det er en af de mest solgte sengetyper. Derfor byder Schwarz Senge også ind med et massivt sortiment af kontinentalsenge fra luksusproducenter som førnævnte Dunlopillo, men også Carpe Diem Beds, Schramm og Jensen. En ægte kontinentalseng består af tre lag – boxmadrassen nederst, springmadrassen i midten og topmadrassen øverst. Hos Schwarz Senge har du mulighed for at få en gratis rygtest i butikken i København Ø. Denne kan hjælpe med at finde den rette kontinentalseng til din ryg. Det er selvfølgelig mindst ligeså vigtigt, at du rent faktisk ligger i sengen inden køb. Du er altid velkommen forbi sengehuset på Østerbro. En ekspedient står klar med vejledning omkring kontinentalsenge, boxmadrasser, sengegavle, dyner, eller hvad du ellers kigger efter.

Inde på schwarz.dk kan du se tilbuddene på Dunlopillo senge med en længde på 200 cm samt andre typer af senge – stærkt nedsatte modeller. Det kan dog anbefales, du lægger visit forbi sengehuset i København Ø, uanset om du kigger efter kontinentalsenge, sengebunde, sengeborde eller andet til soveværelset.