tirsdag 28. juni 2022

Jysk Biobrændsel forhandler et stort udvalg af biobrændsel som Heatlets Premium og RUF træbriketter

Udgivet : 26. juni 2021

Jysk Biobrændsel forhandler et stort udvalg af biobrændsel som Heatlets Premium og RUF træbriketter

Hos Jysk Biobrændsel er der altid et godt udvalg af mærker at vælge imellem, når man f.eks. skal købe træpiller. Blandt andet kan man lige nu købe det velkendte mærke Heatlets Premium, der altid leverer træpiller i absolut topkvalitet. Et andet godt mærke i kataloget lige nu er RUF. De repræsenterer ligeledes en god kombination af fair priser, god brændværdi og generelt høj kvalitet. Læs mere om mærkerne og om butikken i artiklen herunder.

Fyr op med Healets Premium

Er tiden kommet til at fylde depotet med træpiller op derhjemme, er Heatlets Premium altid et godt mærke at have med i sine overvejelser. Det er der flere gode grunde til, men én af de primære er uden tvivl den, at Heatlets Premium kombinerer høj brændværdi med et lavt vandindhold. Det giver i sig selv én mere værdi for pengene, når man vælger et mærke som Heatlets Premium, da man ganske simpelt vil få mere varme per træpille i forhold til træpiller i ringere kvalitet. Prismæssigt forhandles Heatlets Premium træpiller desuden til en god pris, i hvert fald når man handler hos en forhandler som www.jyskbiobrandsel.dk.

Træbriketter med god brændværdi

Nu vi taler Jysk Biobrændsel, skal det nævnes, at du også finder flere andre gode mærker hos dem lige nu udover Heatlets Premium. F.eks. kan du købe RUF træbriketter. Foretrækker du at fyre op med træbriketter, skal der ikke herske nogen tvivl om at RUF vil være et godt valg.

Uanset om du køber træbriketter, Heatlets træpiller eller andre produkter fra kataloget hos den danske forhandler, opnår du automatisk en række gode kundefordele, f.eks. hurtig levering, og et altid højt serviceniveau. Det sikrer, at man kan få hjælp og svar på sine spørgsmål, hvis man er i tvivl om, hvorvidt man skal vælge træbriketter, træpiller eller lignende.