torsdag 18. april 2024

Hos Møller & Mammen finder du kahytskrog og nylonskiver

Udgivet : 30. november 2021

Hos Møller & Mammen finder du kahytskrog og nylonskiver

Du kan altid være sikker på at Møller & Mammen har noget du skal bruge, i deres store udvalg af isenkram. Det er her du blandt andet finder en smart kahytskrog, der kan holde folk ude af legehuse eller andet uden lås. Du kan også finde smarte nylonskiver til beskyttelse af et underlag.

Hold folk ude af toilettet med en effektiv kahytskrog

Har du et toilet hvor nøglen er blevet væk, eller der aldrig har været en lås? Møller & Mammen er din redning! De har en kahytskrog, der kan låse udefrakommende ude, så ingen kommer til at brase ind. En kahytskrog kan selvfølgelig bruges til mange forskellige døre. Det er blandt andet også muligt at bruge i blandt andet skabsdøre, der ikke vil forblive lukket. En kahytskrog er meget kraftig, og har originalt været brugt på skibe, hvor navnet kommer fra. Du kan være sikker på at finde en kahytskrog, der vil passe til dine behov. Møller & Mammen har blandt andet en kahytskrog der er raslefri, som kan være rart ved toiletdøren.

Beskyt underlaget med nylonskiver

Når du skal have skruet noget sammen, så vil det være ideelt at du finder nylonskiver. Dem har de et udvalg af hos Møller & Mammen. Nylonskiver er med til at beskytte det underlag, der skal skrues på. Det kan blandt andet være praktisk, når du arbejder med træ, eller andet hvor det helst ikke må ødelægge overfladen. De har nylonskiver i forskellige størrelser, så du kan være helt sikker på at du får den størrelse du skal bruge. Deres nylonskiver er fra 4 mm hul til 10 mm hul. Hvis du har brug for hjælp når du skal vælge nylonskiver, så tag endelig kontakt til Møller & Mammen.

Uanset hvad du skal bruge af isenkram til dit hjem, kan du være sikker på at Møller & Mammen har noget til dig.