mandag 30. januar 2023

Herregårdsplanker og lamelparket hos Billige Trægulve

Udgivet : 29. december 2021

Herregårdsplanker og lamelparket hos Billige Trægulve

Prøv at klikke ind på billigetraegulve.dk, hvis du leder efter lamelparket eller herregårdsplanker. Sortimentet er bredt, og priserne er presset ned. Det skal ikke koste mere end nødvendigt at realisere drømmene i boligen.

Lave priser på lamelparket!

Lamelparket har længe været et eftertragtet valg, og www.billigetraegulve.dk fører adskillige typer. Køb bl.a. lamelparket i ask, bøg og eg billigt online. Lamelparket passer rigtig godt ind i adskillige typer hjem og rum. Lamelparket i eg med en naturlig matlak vil egne sig perfekt til retrostuen, imens et egetræsgulv med lameller vil passe perfekt til den moderne kæmpestue evt. som køkken-alrum. Én ting er prisen per kvadratmeter, en anden er kvaliteten. Hos Billige Trægulve er det udelukkende lamelparket i suveræn kvalitet, der er at finde. Hør mere om trægulvene ved at kontakte personalet på telefon 81 93 23 07.

Se på herregårdsplanker online

Inden du beslutter dig for en gulvtype, hvad end det er lamelparket, sildebensparket eller alm. plankegulv, så bør du også overveje herregårdsplanker. Herregårdsplanker er med til at give et uimodståeligt, enestående look, der emmer af klasse og elegance. Se f.eks. på herregårdsplanker i eg med en usynlig matlak. Mange foretrækker også en mere rustik matlak, når det gælder herregårdsplanker, som selvfølgelig også kan bestilles på billigetraegulve.dk.

Én ting er at vælge de rette brædder. Du skal selvfølgelig også tænke monteringen ind i bestillingen, og hos Billige Trægulve er det muligt at købe den anbefalelsesværdige Wallmann MS 840 parketlim, der får jobbet gjort. Har du brug for mere viden om valg af herregårdsplanker eller blot yderligere inspiration? I bunden af kategorien finder du masser af brugbar viden om herregårdsplanker, der kan hjælpe dig med at træffe det rette valg. Disse bredere planker på 26 cm er det perfekte valg, når man ønsker et look, der skiller sig ud. De har aldrig været mere moderne end nu, og denne type plankegulv er langt billigere på billigetraegulve.dk.