tirsdag 09. august 2022

Glyphosat ukrudtsmidler og Hunsballe græsplænefrø

Udgivet : 04. april 2020

Glyphosat ukrudtsmidler og Hunsballe græsplænefrø

Få effektive resultater med ukrudtsmidler, der indeholder glyphosat. Køb online hos Havehobby.dk, som også forhandler græsfrø til græsplæner, havemøbler og alt andet til haven, du kan læse mere om på www.havehobby.dk.

Glyphosat ukrudtsmidler til stærke priser hos Havehobby.dk

Leder du efter glyphosat ukrudtsmidler? Havehobby.dk har et stort udvalg af Pistol, RoundUp m.m., men husk på, at der fra d. 1. juli, 2020 kræves autorisation til at kunne købe den koncentrerede type glyphosat ukrudtsmiddel med en koncentration på 360 gram per liter af det aktive stof. Havehobby.dk har et af de mest prisstærke udvalg af glyphosat ukrudtsmidler, og der leveres hurtigt til alle egne af Danmark - altid effektive resultater. Du har mulighed for at vælge billig fragt til pakkeshop, når du handler via www.havehobby.dk. Siden bugner med ukrudtsmidler, så du har nemmere ved at bekæmpe forskellige former for ukrudt. Det er en opgave, som de færreste haveejere ser frem til, men med glyphosat ukrudtsmidler er det nemmere at komme problemet til livs. Læs mere om ukrudtsbekæmpelse og om de nye regler for glyphosathandel online.

Græsfrø til græsplæne og golfbane - Attraktive priser

Havehobby.dk leverer også græsfrø til græsplæne. Køb bl.a. frø fra Hunsballe, der er kendt for den høje kvalitet. Der sælges heriblandt Hunsballe Golf Turf i store poser. Der er tale om græsfrø af bedste kvalitet, der bl.a. benyttes på mange af de pæneste golfbaner rundt omkring i Danmark. Du finder også græsfrø fra andre brands heriblandt Kongerslev. Hvis du ønsker den skønneste græsplæne, så kræver det, at du vælger de bedste frø og giver dem optimal behandling og næring. Du finder også naturgødning fra GreenBio i sortimentet, som kan give dig den grønne og frodige plæne med dejligt blødt græs, som du altid har drømt om. Køb græsplænefrø til konkurrencedygtige priser online, og hav dem leveret til pakkeshop hurtigt. Se de lave priser på frøene via www.havehobby.dk, der står klar med god service, hvis du har spørgsmål til græsfrø eller andet fra webshoppen af.

Køb glyphosat ukrudtsmidler og græsfrø til din græsplæne billigt hos Havehobby.dk.