torsdag 18. april 2024

Find et godt sortiment af træpiller og brændeklodser hos Den Gamle Brugs

Udgivet : 10. oktober 2018

Find et godt sortiment af træpiller og brændeklodser hos Den Gamle Brugs

Hvis man mangler brænde til at tænde op i sin brændeovn med, så bør man helt sikkert kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der blandt andet træpiller og brændeklodser i den absolut bedste kvalitet. Man kan købe allerede nu ved at klikke på linket lige her www.dgb-braende.dk.

Træpiller

Hvis man gerne vil tænde op i sin brændeovn på en måde, der ikke bare varmer huset effektivt op, men som også vil kunne ses positivt på varmeregningen, så bør man helt sikkert overveje at investere i træpiller. Hos Den Gamle Brugs forhandles der træpiller i særdeles god kvalitet, hvilket er vigtigt, når man skal tænde op i sit træpillefyr. Hvis man bruger træpiller af for dårlig kvalitet, kan der nemlig opstå problemer med fyret, og man kan opleve, at der dannes for meget aske. Hos Den Gamle Brugs kan man købe piller i størrelserne 6 mm og 8 mm, og de kan naturligvis leveres lige til døren på hele Sjælland. Man kan bestille allerede i dag ved at klikke ind forbi hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Miljøvenlige brændeklodser

Hvis man gerne vil tænde op i sin brændeovn, hvor det at varme op i huset sker med omtanke for miljøet, så bør man helt sikkert overveje at investere i brændeklodser. Hos Den Gamle Brugs forhandles der brændeklodser af særdeles god kvalitet og med en rigtig god brændværdi. Det betyder, at klodserne brænder længe, og at man således ikke behøver at benytte så store mængder træ. Brændeklodserne produceres desuden af overskudsprodukter, hvilket også gavner miljøet. Man kan med andre ord tænde op i sin brændeovn med god samvittighed. Man kan kigge meget nærmere på det hele ved at klikke ind forbi Den Gamle Brugs på hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Online på hjemmesiden www.dgb-braende.dk forhandles der et bredt udvalg af diverse former for brænde i den absolut bedste kvalitet.