torsdag 23. marts 2023

Find den rigtige samarbejdspartner til husbyggeri eller renovering af hus på hansenlarsen.dk

Udgivet : 05. september 2021

Find den rigtige samarbejdspartner til husbyggeri eller renovering af hus på hansenlarsen.dk

Hansen & Larsen er et stort entreprenørfirma med base i Vestjylland, som bl.a. arbejder med husbyggeri og renovering af huse. Læs mere her.

Vælg Hansen & Larsen ved renovering af hus

Hvis du drømmer om at renovere dit hus i Vestjylland, så bør du kende til Hansen & Larsen. Det er et stort entreprenørfirma, som har over 50 års erfaring med renovering af hus. De har alle de nødvendige fagfolk ansatte i virksomheden, hvilket gør, at de kan arbejde meget effektivt med professionel intern kommunikation og altid overholder tidsplaner. Der skal ikke ansættes flere forskellige håndværkerfirmaer, som hver især bliver forsinkede på grund af små skred i tidsplanen. Søger du hjælp til renovering af hus, så bør du kigge på deres hjemmeside www.hansenlarsen.dk, hvor du kan finde nyttig information og inspiration til dit renoveringsprojekt. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille – skal du have skiftet vinduer, pudset facaden eller have bygget en tilbygning, så står de klar til at hjælpe dig. Med deres 100 medarbejdere kan de også påtage sig kæmpeprojekter, og de er med hele vejen, fra de første skitser og til den sidste mursten er lagt. Læs mere om renovering af hus på deres hjemmeside.

Husbyggeri efter alle kunstens regler

Drømmer du om at bygge hus, så kan Hansen & Larsen måske sættes på opgaven.  Det er en vestjysk entreprenørfirma med mange års erfaring inden for husbyggeri. De har i over 50 år været førende i Vestjylland som entreprenører og håndværkere. De har egen tegnestue og håndværkere fra alle de vigtigste fagområder ansat in-house, hvilket gør at de kan opføre et parcelhus fra første skitse til det nøglefærdige resultat på 5-6 måneder. Det finder man ikke mange andre steder, så inden for husbyggeri har de helt unikke kompetencer og arbejdsmetoder. Du kan helt sikkert finde inspiration på deres hjemmeside, hvor du kan se billeder af tidligere husbyggerier og læse om projekterne. Når det kommer til husbyggeri i Vestjylland, så er de førende og du vil uden tvivl kunne finde hjælp hos dem. Der findes mange forskellige slags husbyggeri og du kan få opført alt fra store villaer til mindre parcelhuse samt renoveringer og istandsættelser.