lørdag 18. maj 2024

Ekman træpiller og andet biobrændsel forhandles hos Jysk Biobrændsel

Udgivet : 25. marts 2022

Ekman træpiller og andet biobrændsel forhandles hos Jysk Biobrændsel

Når du skal have en god og effektiv måde at varme dit hjem op på, skal det selvfølgelig stemme overens med den varmekilde du har. Hos Jysk Biobrændsel kan du finde biobrændsel til pillefyr, pejs og oliefyr. Du kan blandt andet finde Ekman træpiller, der kan fås i forskellige størrelser.

Vælg biobrændsel i høj kvalitet fra Scandbio

Du skal selvfølgelig kunne varme dit hjem op, uanset om du skal bruge træpiller eller anden form for biobrændsel. Mangler du biobrændsel er det en rigtig god ide, at du tager ind forbi Jysk Biobrændsel, der forhandler både træpiller, træbriketter og fyringsolie. Deres udvalg af biobrændsel er i utrolig høj kvalitet, så du kan være helt sikker på at der er noget for dig, uanset om du har pillefyr, oliefyr eller pejs. Biobrændsel kan fås fra forskellige kendte mærker, som blandt andet Heatlets, Ekman og Scandbio, der har fokus på kvalitet samt miljø. Er du forkæmper for miljøvenlig biobrændsel, er du altså sikker på at finde det på siden. Du kan altid lære mere om de forskellige former for biobrændsel, under hvert produkt. Tag derfor ind forbi jyskbiobrandsel.dk, hvis du har brug for god og effektiv brændsel, der kan sikre et godt og varmt hjem i de kolde måneder.

Tænd op med Ekman træpiller til vinter

Til vinter skal du selvfølgelig sørge for at holde huset varmt, så du kan være helt sikker på at der ikke er koldt indendørs. Hos Jysk Biobrændsel kan du finde et stort udvalg af Ekman træpiller, der kan købes i løsvægt eller i sække. Ekman træpiller kommer i 16 kg sække, og leveres på paller a 896 kg. Alle Ekman træpiller er produceret under ENplus, der er en europæisk kvalitetsnorm. Du kan derfor være sikker på at Ekman træpiller lever op til de strengeste miljøkrav og tekniske specifikationer. Når du bestiller Ekman træpiller kan du derfor også være sikker på, at de er lavet i 100 % træ. Det er lavet af spåner og savsmuld fra træsorterne fyr og gran. De sammenpresses under højt tryk, der frigiver træets naturlige bindeled. Det sikrer dig at Ekman træpiller er yderst stabile og stærke, hvilket giver en god brændværdi. De er derfor også et rigtig godt valg, når du skal bestille brændsel. Vil du bestille Ekman træpiller i løsvægt eller i sække, så tag ind forbi jyskbiobrandsel.dk.

Du kan finde alt du skal bruge i biobrændsel hos Jysk Biobrændsel, der leverer med fri fragt til hele landet indenfor 2-5 hverdage.