torsdag 18. april 2024

Beskyt din terrasse med algebehandling eller rengør taget med tagrens

Udgivet : 10. oktober 2018

Beskyt din terrasse med algebehandling eller rengør taget med tagrens

Du skal selvfølgelig tage dig ordentligt af dit hus, så du er sikker på det ser godt ud, og holder længe. Hos kragelundtagrens.dk kan du få den rette tagrens, hvor du også er sikret den rette algebehandling, så du har en lækker terrasse at være på, samt et tag der er tæt.

Beskyt dit tag med tagrens 

Du skal selvfølgelig være sikker på at dit tag, ikke er fyldt med alger, skidt og mos, som alt sammen kan forringe tagets tæthed. Med Kragelund Tagrens er du sikret at få det rette tagrens, der ikke blot vil gøre taget rent, men give det en længere levetid, og sørger for at holde det dårlige væk fra tagets overflade. Den rette beskyttelse af taget, gør at du undgår at ødelægge dit tag. De foretager tagrens for både virksomheder og private, så du har mulighed for at få dit tag renset, uanset om det er på dit eget hjem eller virksomhedens tag. Hvis du har brug for tagrens bør du tage ind forbi Kragelund Tagrens, og få dit tag renset ordentligt.

Algebehandling til fliser eller tag

Alger er bestemt ikke pæne at se på, og har du dem på fliserne eller taget, kan det være medårsag til at der er frostsprængninger. Det er derfor helt ideelt med algebehandling af tag og fliser fra Kragelund Tagrens, som har de helt rigtige produkter, der gør en algebehandling mulig, og ikke mindst effektiv. Grundet det de bruger, vil det tage op til 8 måneder, før algen er helt væk, men allerede inden for kort tid vil du se en forskel. Med deres smarte algebehandling behøver du ikke være hjemme når de foretager den, de medbringer for det meste selv vand. Når de har været og foretage en algebehandling, ligger de et kort i postkassen, så du ved de har været. Det er dermed praktisk at få en algebehandling fra Kragelund Tagrens.