lørdag 28. maj 2022

Vandreferie på Mallorca og rundrejse til Island med dansk rejseleder

Udgivet : 25. december 2019

Vandreferie på Mallorca og rundrejse til Island med dansk rejseleder

Tag på vandreferie på Mallorca, eller oplev den storslåede natur på Island med en rundrejse. Book en ferie med alt inklusivt og med dansk rejseleder online hos Adventure Holidays.

Vandreferie på Mallorca - Bestil hos Adventure Holidays

Giv dig selv en oplevelse for livet. Tag på vandreferie til Mallorca i samarbejde med Adventure Holidays, der har en unik tur til Mallorcas Camino. Oplev de naturskønne Tramuntana bjerge samt autentiske, spanske byer på kryds af tværs af denne ikoniske ø, som er så meget mere end blot et turist hotspot. Med en vandreferie på Mallorca fra Adventure Holidays bliver der mulighed for at opleve en olivenfabrik og unikke madoplevelser. Denne vandreferie tager dig forbi Cala Tuent, Sant Elm, Deia og mange andre magiske steder på Mallorca. Book en vandreferie med dansk rejseleder, og kom på en rundrejse med alt inklusivt.

Island natur - Islandsk rundrejse med alt inklusivt

Island er især kendt for øens natur, og Adventure Holidays har en rundrejse, der netop fokusere på naturens mirakler på denne ø med tæt tilknytning til Danmark. Kom helt tæt på de fantastiske landskaber på Island, der byder på alt fra vulkaner og vandfald til gejsere og varme kilder. Der er mange højdepunkter på en rundrejse til Island med Adventure Holidays. Denne rejse tager dig forbi Gullfoss vandfaldet, Friedheimar, Eldfjell og mange andre magiske steder på Island. Der er et stort udflugtsprogram, så du kommer med garanti ikke til at kede. Kom på rundrejse på otte dage til Island med alt inklusivt. Husk, at der er dansk rejseleder, når du bestiller en ferie hos Adventure Holidays. Hos dette rejsebureau finder du to forskellige ture til denne destination med unikke rejseprogrammer. Læs mere online på www.adventureholidays.dk, og se også de andre rejsemål til Galapagos, Buthan, Californien og mange andre interessante steder i Europa og på andre kontinenter.

Bestil en all inclusive rundrejse til Island og en fantastisk vandreferie på Mallorca med dansk rejseleder. Se programmerne, og bestil en uforglemmelig rejse allerede i dag.