fredag 28. februar 2020

Sylt og Friedrichstadt - Rejs til Tyskland

Udgivet : 09. september 2019

Sylt og Friedrichstadt - Rejs til Tyskland

Elsker du Tyskland? Uanset om du vil lige ned over grænsen til Sylt, eller du vil længere væk til Hamburg, Friedrichstadt, Berlin eller München, finder du den ideelle ferie til at mætte din rejselyst hos Ans Rejser.

Friedrichstadt med Ans Rejser - Uforglemmelig oplevelse

Hos Ans Rejser kan du bestille en tur på tre dage til Friedrichstadt, som også tager jer med forbi nogle seværdigheder på vejen. Tag med dansk rejseleder, og oplev Danevirke, Gottorp Slot, Dybbøl og Ejderdæmningen. Der er ophold på centralt hotel i Friedrichstadt, og alle disse tre dages herligheder fås til en exceptionel skarp pris hos Ans Rejser. Mange kalder denne gamle by for ”Hollænderbyen”, og det er tydeligt hvorfor, når man ankommer. Friedrichstadt er fyldt med hyggelige kanaler, skønne og idylliske huse, gamle broer og andre eventyrlige herligheder. Gastronomisk skiller byen sig også ud med charmerende caféer og klassiske, autentiske retter fra det lokale, tyske køkken. Der er ikke særlig langt til Friedrichstadt, og derfor er det blevet en lokkende ferieattraktion blandt danskere. Læs mere om ferien på ansrejser.dk.

Sylt og Rømø - www.ansrejser.dk

En kort sejltur væk fra Danmark finder man Sylt. Ans Rejser står ikke kun for privatture. Man kan også booke grupperejser på www.ansrejser.dk, og Sylt er en af mulighederne. Man får en rejseleder med i prisen, som kan fortælle anekdoter om områderne, mens man nyder en bolle, en kop morgenkaffe og evt. en snegl. Først besøges Rømø i Danmark, hvor der sejles fra til Sylt. Der nydes en lækker frokost sandwich undervejs samt eftermiddagskaffe og medbragt kage. Rejsen væk fra Sylt foregår om bord på biltoget, der kører mod det tyske fastland. Hvis din gruppe går og drømmer om en lille smuttur væk fra det danske geografiske område, så er der her en oplagt ferie til en ganske fornuftig pris.

Hos Ans Rejser ved de en ting eller to om Tyskland. Se ferierne til Sylt, Friedrichstadt, Hamburg, Berlin og mange andre attraktive områder i den største økonomi i Europa.