fredag 29. maj 2020

Swingerklub med rig mulighed for at deltage i frække lege

Udgivet : 23. maj 2019

Swingerklub med rig mulighed for at deltage i frække lege

Hos CitySwingers som har beliggenhed i KBH på Sjælland, findes Skandinaviens mest besøgte swingerklub, med over 20.000 brugere. Der findes i klubberne en masse events og aktiviteter hver måned, såsom glory hole konkurrencer, sm seancer og meget mere.

Swingerklub til eventyrlystne par og singler - CitySwingers

Hos CitySwingers som ligger i Danmark, findes en af Skandinaviens mest besøgte swingerklubber. Klubberne byder på over 50 forskellige events hver måned, som bliver holdt i swingerklubbernes trygge og sociale rammer. Eventsne byder fx på gb set ups med 10-50 deltagere, glory holes, sexgynger, private rum og meget andet. Swingerklubberne byder på fri bar, ved betaling af entré, hvor at baren drives af frivillige gæster, der hjælper til at skabe et godt miljø. Der lukkes for gæster også op for ugenerede privatrum såsom spa og sauna, sm afdelinger, rum kun for par og meget mere. Besøg swingertv portalen på www.swingeren.dk og se de forskellige introvideoer, der hjælper en med at komme i gang i swingerklubberne.

Tilmeld dig på swingeren.dk, og deltag i frække lege

Hos CitySwingers er der altid plads til frække lege og andre erotiske seancer med de andre gæster. Swingerklubberne byder på forskellige konkurrencer, bl.a. glory hole konkurrencen, som skal kåre klubbens bedste sutter. De frække lege fortsætter i CitySwingers lækre lokaler, hvor at gæsterne kan føle sig frie og ugenerede. CitySwingers står til rådighed med forskellige game masters, til dem der ønsker at klubbens personale tager styringen for ens frække lege. De frække lege foregår under ordentlige forhold, hvor at sikker sex er en selvfølge, og der benyttes derfor altid kondom. Læs mere om reglerne og de frække lege på www.swingeren.dk og væk dine interesser. De frække lege kan findes i selskab med alle klubbens gæster, som findes i alle aldre.

Besøg CitySwingers allerede i dag, hvis du er single eller i et parforhold, og ønsker at udfordre dine seksuelle lyster. Klubberne byder på gode og trygge lokaler, så der er plads til alles ønsker og behov.