onsdag 23. september 2020

Køb fra Jetboil og Haglöfs hos Effektlageret

Udgivet : 25. august 2020

Køb fra Jetboil og Haglöfs hos Effektlageret

Kom længere med mindre brændstof. Jetboil har revolutioneret industrien med løsninger, som passer perfekt til friluftsentusiasten, som vil have mulighed for at lave mad i det fri. Effektlageret forhandler også Haglöfs tøj og har et af de største udvalg derfra. Køb den nyeste friluftsmode på effektlageret.dk.

Jetboil - Lav mad under åben himmel uden besvær

Med Jetboil gasdåser og udstyr kommer man langt. Når man midt på vandreturen ønsker at stege bacon, eller når man efter en lækker indsamling af kantareller ønsker at lave en svampe og flødesovs, så er det lækkert at have adgang til gas fra Jetboil. Det er et mærke, som i løbet af de seneste år hurtigt er blevet til en favorit blandt friluftsentusiaster. Se løsningerne på www.effektlageret.dk med mulighed for at vælge gasdåser og tilbehør. Jetboil er et kvalitetsmærke, og det gælder for hele deres produktrække. Den lækre Jetboil MiniMo Carbon sælges også, ligesom at du får prismatch på ekstra gasdåser.

Lækkert tøj fra Haglöfs på effektlageret.dk

Der er flere betalingsmuligheder tilgængelige, når man køber hos Effektlageret. Er du vild med Haglöfs? Dette stærke svenske brand har længe været en af favoritterne blandt friluftsentusiaster. Man finder f.eks. bukser og shorts på siden. Køb også Haglöfs sko og skjorter, eller leder du efter T-shirts og rygsække? Du finder nemlig også Haglöfs tasker og andet tilbehør på hjemmesiden, og soveposer fra mærket har Effektlageret også. Som det klart fremgår, er Effektlageret førende i dette stærke brand, og hvis du kigger efter Haglöfs tøj eller udstyr, så er www.effektlageret.dk helt klart værd at besøge. Når du udfordrer dig selv i naturen, har du brug for funktionel beklædning.

Man finder nogle stærke mærker hos Effektlageret, og Haglöfs plus Jetboil er blot to ud af mange. Vortex Optics og Trangia er også to fantastiske brands, når det kommer til friluftsliv, og fra disse tilbydes der naturligvis også prismatch. Via effektlageret.dk har du også muligheder inden for Rhino, LaCrosse m.m. - alt sammen lige ved dine fingerspidser.