søndag 31. maj 2020

Find et stort udvalg af hardball våben til gode priser på www.hardballshoppen.dk

Udgivet : 21. oktober 2018

Find et stort udvalg af hardball våben til gode priser på www.hardballshoppen.dk

Hardballshoppen er webshoppen for dig der er ude efter billige airsoft guns i den bedste kvalitet. Her tilbydes der alt fra M15 Devil og til Steyr AUG, og med deres priser kan alle være med, uanset budget. Gå på opdagelse i det omfattende udvalg og find det våben, du leder efter.

Stort udvalg af M15 Devil modeller

Hos Hardballshoppen finder du mange forskellige udgaver af M15 Devil. Uanset om du kommer helt tæt på din modstander eller afhænger af præcision, kan du finde en M15 Devil der passer til situationen. Der tilbydes blandt andet M15 Devil modeller med konfigurerbar keymod-front, der er lettere og mere slank end Picatinny. Det slanke pistolgreb ligger komfortabelt og solidt i hånden, og så har den naturligvis både fuldautomatisk og semiautomatisk funktion. M15 Devils magasin har kapacitet på hele 300 kugler, og du kan få den imponerende billigt hos Hardballshoppen. Foruden webshoppen, har de også en stor fysisk butik hvor du kan se nærmere på alle herlighederne. De matcher naturligvis prisen, skulle du finde M15 Devil billigere hos en anden dansk forhandler, samt 20% ekstra rabat på differencen.

Steyr AUG med 7 rails til en god pris

Østrig er kendt for en lang række fantastiske våben, heriblandt den berygtede Steyr AUG. Hos Hardballshoppen kan du naturligvis finde Steyr AUG billigt. Med 7 rails – hvoraf 5 kan afmonteres – er der rig mulighed for at reducere vægten. Det trigger-styrede modevalg gør det desuden nemt at skifte imellem fuldautomatisk og semiautomatisk. Steyr AUG har rigelig plads i magasinet – med plads til 330 kugler behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør midt i en skududveksling. Steyr AUG er batteridrevet og en perfekt riffel til både lang- og kortdistance kamp. Hos den anerkendte forhandler er de villige til at matche prisen hvis du finder Steyr AUG til en lavere pris hos en anden dansk forhandler. Tag et kig på det populære våben, eller kontakt deres kundeservice hvis du har spørgsmål.