fredag 29. maj 2020

CarrieAlong - Mavetasker og børnekufferter med søde motiver

Udgivet : 25. april 2020

CarrieAlong - Mavetasker og børnekufferter med søde motiver

Hos CarrieAlong kan du finde mange forskellige slags kufferter og tasker i bedste kvalitet. Skal du bruge en mavetaske eller en børnekuffert, så læs med her.

Køb en mavetaske til sikker opbevaring på turistdestinationen

Når du skal ud og rejse er der forskellige slags tasker, som kan tjene forskellige formål, som er smarte at have med. Du skal bl.a. bruge en rejsetaske eller en kuffert til alle dine genstande, dit tøj osv., samt måske en mindre taske, hvor du kan have din bog og dit kamera med på farten. Desuden kan det være en super god ide med en lille mavetaske, hvor du kan opbevare dine penge og dit pas i. Der er forskellige modeller til salg hos CarrieAlong, som har fundet nogle super praktiske modeller, som kan hænges om halsen og indeholde telefonen, kontanterne og betalingskortene. Der er forskellige at vælge imellem, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde den perfekte lille mavetaske i butikken til din næste rejse. Det giver sikkerhed, når man fx tager offentlig transport i udlandet, for ingen kan stjæle det, man har på maven under trøjen.

Børnekufferter - Stort udvalg på carriealong.dk

CarrieAlong sælger mange forskellige slags kufferter, og du kan bl.a. også finde forskellige søde børnekufferter til gode priser. Der er forskellige søde små trolleys med hjul og håndtag og med hardshell, som har et sjovt og sødt dyremotiv på. Tilhørende er en rygsæk, som kan være i trolleyen, når man ikke er på rejse, og på den måde kan man spare plads til opbevaring, og det er super smart, når man skal opbevare den lille søde kuffert. En børnekuffert er super fed for barnet at have, for den har hjul ligesom mors og fars kuffert, og barnet kan få lov til selv at pakke sin egen taske med sit tøj og sine sko i. En børnekuffert fra carriealong.dk er i bedste kvalitet, og kan holde i mange årtier, og du kan være sikker på at det er god kvalitet og helt sikkert vil være lige noget for barnet, der skal med på ferie.