lørdag 28. maj 2022

Carinthia og Jetboil - Militærudstyr og friluftsudstyr hos 417.dk

Udgivet : 03. februar 2020

Carinthia og Jetboil - Militærudstyr og friluftsudstyr hos 417.dk

Hvis du interesserer dig for friluftsliv eller bare elsker militærudstyr, bør du klikke ind på www.417.dk. Den velassorterede og brugervenlige webshop har et imponerende udvalg af produkter fra mærker som Carinthia, Jetboil og andre anerkendte brands. Du kan også læse med her, hvis du vil blive klogere på 417.dk, som siden 1983 har leveret militærudstyr til danskerne.

Køb jakker, soveposer etc. fra Carinthia online

Uanset om du er på udkig efter en sovepose, et par regnbukser, en jakke eller noget syttende, så er Carinthia garanteret noget for dig. Det populære mærke har nemlig skabt et væld af kvalitetsprodukter, som både har funktionalitet og æstetik som fællesnævnere. Hos 417.dk kan du købe disse produkter til gode og konkurrencedygtige priser. Carinthia er også navnet på en provins i det sydlige Østrig, og det anerkendte mærke stammer da netop også herfra. Carinthia er karakteriseret ved, at de er meget innovative og skaber deres produkter i samarbejde med professionelle aktører. På den måde er produkter fra Carinthia optimale for dig, der skal ud i ekstreme forhold, hvor sikkerheden skal være i top.

Alt i Jetboil produkter via www.417.dk

Jetboil er et andet populært mærke, som 417.dk er stolte forhandlere af. Vi mennesker har som bekendt brug for mad og drikke, og det gælder især, når vi bruger en masse energi ude i naturen. Det er netop her, at Jetboil kommer ind i billedet. Jetboil laver nemlig madlavningsudstyr, som du kan have med, når du fx skal på overlevelsestur i vildmarken eller på kanotur i Sverige. Uanset om det drejer sig om bestik, gasbrændere eller noget tredje udstyr til madlavningen, er Jetboil en spændende producent. Alle deres produkter er i høj kvalitet, og de er blandt andet kendetegnede ved, at de altid er designet med henblik på at veje så lidt som muligt – selvfølgelig.

Køb dine produkter fra Carinthia og Jetboil hos 417.dk allerede i dag – det kan i den grad anbefales.