tirsdag 29. november 2022

Bestil TOUCH Alcohol Ink og Ranger Alcohol Ink hos Art-de-vinci.dk

Udgivet : 12. april 2022

Bestil TOUCH Alcohol Ink og Ranger Alcohol Ink hos Art-de-vinci.dk

Når du skal finde det rette produkt at male med, er det en rigtig god ide at lægge vejen ind forbi Art-de-vinci.dk, der har alt du skal bruge i form af maling og tilbehør. Du kan i deres udvalg finde både TOUCH Alcohol Ink og Ranger Alcohol Ink, der begge er kendt for høj kvalitet.

96 farver fra TOUCH Alcohol Ink

Du kan altid være sikker på, at du finder fantastiske materialer til dine kunstprojekter hos Art-de-vinci.dk. I deres udvalg kan du blandt andet finde TOUCH Alcohol Ink penne, der er vandbaserede tuschfarver, der er nogle af de mest populære på markedet. TOUCH Alcohol Ink er en serie på 96 flotte farver, der er højpigmenterede og baseret på pantone farver. Alle de flotte TOUCH Alcohol Ink penne er lavet stof- og giftfri, så du skal ikke bekymre dig om udluftning og masker, når du arbejder med dem. De smarte TOUCH Alcohol Ink kan genopfyldes, og du kan finde refills på siden også. Du finder også den smarte colourless blender, der kan blande farverne sammen. Dermed er du sikker på, at du kan få alt du skal bruge, når du skal male. Har du brug for at finde TOUCH Alcohol Ink, bør du tage ind forbi Art-de-vinci.dk, hvor du kan finde lige det, du skal bruge i deres udvalg.

Ranger Alcohol Ink til øvede og nybegyndere

Uanset om du maler på lærred, glas eller metal, skal du have den helt rigtige maling at arbejde med. Det kan Art-de-vinci.dk tilbyde på deres hjemmeside. Du finder derfor et væld af forskellige Ranger Alcohol Ink, der fås i en lang række forskellige farver. Uanset om du er nybegynder eller har malet længe, kan du glæde dig over Ranger Alcohol Ink, der kan fås i forskellige størrelser og sæt. Den høje koncentration af pigment, gør Ranger Alcohol Ink vil skubbe til de farver, der allerede er lagt på underlaget. Det gør det ideelt at eksperimentere med, og derfor er Ranger Alcohol Ink også ideelt til nybegyndere. Desuden kan Ranger Alocohol Ink anvendes på forskellige overflader som bl.a. metal og glas. Når du bruger Ranger Alcohol Ink på lærreder, får det lidt et look at akvarel. Hvis du gerne vil undgå dette, kan spraymaling, lak og akrylmaling forsegle lærredet, så det ser anderledes ud. Du kan altid lave anderledes og spændende malerier med Ranger Alcohol Ink. Tag ind forbi Art-de-vinci.dk og find de helt rigtige Ranger Alcohol Ink farver. Du er garanteret levering på 1-3 hverdage, samt fri fragt ved køb over 799 kr.