mandag 22. juli 2024

ZENZO tilbyder udendørs skraldespande og beton bænke

Udgivet : 28. september 2020

ZENZO tilbyder udendørs skraldespande og beton bænke

ZENZO står bag nogle fremragende serier til det offentlige byrum. Vælg imellem udendørs skraldespande, beton bænke, nedgravede containere og alt andet, som du har brug for til at skabe et flot og funktionelt byrum. Det er både muligt for offentlige samt virksomheder at bestille fra kataloget på zenzo.dk. Kontakt dem for mere info.

Stort udvalg i udendørs skraldespande på zenzo.dk

ZENZO tilbyder udendørs skraldespande i alu, beton, stål etc. Bestil kvalitets affaldsspande i forskellige størrelser og i mange flotte design. ZENZO har en del, uanset om man leder efter en moderne eller klassisk udendørs skraldespand. Bestil f.eks. intelligente affaldsspande og modeller til børn. Find også hypermoderne løsninger til det stilfulde og innovative byrum på siden. Mange kommuner samarbejder med ZENZO, da deres løsninger til udendørsarealer dækker over alle behov. Mulighederne står nærmere beskrevet på www.zenzo.dk, men det kan bedst betale sig at ringe til personalet. Tag en grundig snak om udendørs skraldespande, og hvad der matcher din kommunes behov. Disse affaldsspande forhandles naturligvis også til virksomheder, der ønsker noget smart og holdbart.

Beton bænk til byrummet - Bestil til kommunen, virksomheden mv.

Hos ZENZO har de også valgt at tilbyde en del i beton bænke. Det betyder både rene beton bænke, men også kombinationer med andre materialer. Kataloget er stort og bredt, så mon ikke også, I kan finde noget til jeres byrum på zenzo.dk? Bestil bænke i beton, stål, alu, træ m.fl. og i en slidstærk kvalitet. Dette medfører, at beton bænke fra ZENZO kan placeres på nogle meget trafikerede områder og stadigvæk have en lang holdbarhed. En investering i at skabe et flot, funktionelt og sammenhængende byrum er næsten altid en god investering. Det hele gøres meget nemmere ved, at samarbejdspartneren ZENZO tilbyder et væld af løsninger i mange forskellige kategorier, så man ikke behøver at kontakte et hav af forskellige firmaer. Gør som så mange andre i offentligheden og i erhvervslivet; Bestil beton bænke og andre udendørs møbler på zenzo.dk.

Se udvalget af udendørs skraldespande og beton bænke online.