torsdag 18. april 2024

Vinduesfilm og folie til glasruder online på www.bbnnordic.dk

Udgivet : 11. oktober 2019

Vinduesfilm og folie til glasruder online på www.bbnnordic.dk

Skær ned på udgifterne med vinduesfilm. Du finder også dekorativt folie hos BBN Nordic, som er eksperter i dekorationsfolie og solfilm.

Vinduesfilm af høj kvalitet

Vidste du, at vinduesfilm kan give markant lavere energiudgifter? BBN Nordic fører det anerkendte 3M Prestige solfilm, som har dokumenterede effekter. Det er med til at optimere indeklimaet og skabe mere isolering, samtidig med at solens reflekterende stråler dæmpes. Dette skaber et mere behageligt miljø at arbejde i, og det er især populært at benytte vinduesfilm i kontorvirksomheder. Det er en væsentligt lavere udgift at påføre vinduesfilm end at udskifte alle ruder med sikkerhedsglas. Derfor er der mange danske firmaer, som benytter sig af film til vinduer, som også reducerer falmning af indendørs inventar. Det vanskeliggør samtidig indbrud ved at skabe mindre synlighed omkring de værdigenstande, der befinder sig i bygningen. Som du kan høre, er der en lang række af fordele ved vinduesfilm, og derfor giver det mening for en mindst ligeså lang række danske virksomheder at investere i film til vinduerne. Der benyttes det kvalitetsfulde solfilm fra 3M Prestige serien, som er af en ekstra høj standard. Læs mere om vinduesfilm af industriel kvalitet online, og køb ind til dit firma allerede i dag.

Køb folie som dekoration

BBN Nordic fører et flot udvalg af folie til kontorer og butikker. Folie kan også være dekorativt og skabe et helt unikt udtryk i hjemmet. Det kan også være afskærmende og give privatliv, imens der samtidig kommer en væsentlig mængde lys ind. Der er en del muligheder, og du kan se eksempler på, hvad man kan gøre med folie online. På www.bbnnordic.dk finder du billeder af cases. Firmaet har mange års erfaringer, og derfor kan de rådgive din virksomhed om, hvad der er bedst. Tøv ikke med at tage kontakt, hvis du ønsker mere info om folie. Læs mere online på bbnnordic.dk.

Find inspiration omkring valg af dekorativt folie og vinduesfilm hos BBN Nordic via webshoppen.