lørdag 18. maj 2024

Vendemus byder på effektiv mediesalg

Udgivet : 02. maj 2022

Vendemus byder på effektiv mediesalg

Vendemus er i dag et af Danmarks førende annoncebureauer. Deres erfarne team består af medarbejdere, der alle har både stor livserfaring, lange relevante uddannelser og en bred forretningsforståelse. Mediesalg er derfor intet problem, når man har et kompetent team bag sig, og samtidigt har godt fat i størstedelen af det danske mediemarkedet.

 

Mediesalg der når en bred gruppe

Hos Vendemus er mediesalg derfor ikke bare en forretning, men også en passion. Deres store medieportefølje dækker både erhvervsmedier, forbrugermedier, forbrugermedier målrettet 50+ og forbrugermedier målrettet mænd. På denne måde nås en utroligt bred målgruppe, hvilket betyder at du kan lade Vendemus tage hånd om dine annoncer med en vished om, at dit budskab nok skal slå igennem. Mediesalg under kategorien erhvervsmedier foregår blandt andet i samarbejde med medier såsom Arbejdsmiljø, SIGNATUR og Advokaten. Disse er dog bare et lille udpluk af de medier, der retter sig mod erhvervslivet. Du finder derfor også medier, der blandt andet retter sig mod museumsverdenen, tandlægebranchen eller taxa- og busvognmandsbranchen. Er du derfor interesseret i mediesalg rettet mod erhvervslivet, står Vendemus klar med både en bred portefølje, et stort know-how og stærke samarbejdspartnere med interesse for mediesalg. Ledelsen i Vendemus er alle selv iværksættere, hvilket også vil sige at kapacitetsparametrene løbende stimuleres, og er derfor konstant under udvikling.

 

Mediesalg i forbrugermedier

Mediesalg hos Vendemus retter sig dog mod meget mere end bare erhvervslivet. Kategorien forbrugermedier bugner for eksempel med medier, der er rettet mod en lang liste af hobbyer og forskellige former for interessefelter. Når du indsætter en annonce i et nichemagasin, vil du opleve, at mediesalg kan rettes mod meget specifikke segmenter af forbrugere, og dermed nå den ønskede målgruppe mere effektivt. Find for eksempel skønhedsmagasinet SKØN, der er Danmarks største skønhedsmagasin og modtages gratis hver eneste måned af mere end 80.000 kunder fra Matas. Netop dette magasin har 200.000 læsere om måneder og udleveres 10 gange årligt. Et andet eksempel på et populært forbrugermedie kunne være Illustreret Videnskab, der dækker alting under kategorien videnskab. Netop dette magasin er nordens største indenfor dens genre, og derfor perfekt til alt inden for natur og teknologi. De erfarne medarbejdere hos Vendemus vil altid sørge for at vejlede dig om, hvor hvert enkelt magasin fordeles og læses mest, da geografi er en af de parametre, der har stor indflydelse på, hvor det bedst kan betale sig at indsætte en annonce.

 

Vil du vide mere om, hvilke andre parametre, der er værd at overveje før en annonce sættes ind? Så besøg vendemus.dk, hvor du kan gå på opdagelse i den store portefølje af medier, samt hvordan Vendemus arbejder — helt fra redaktion til distribution.