lørdag 28. maj 2022

Vær med til at passe på vores miljø ved at vælge bæredygtige produkter fra Gågrøn

Udgivet : 04. januar 2020

Vær med til at passe på vores miljø ved at vælge bæredygtige produkter fra Gågrøn

Uanset om du leder efter miljøvenlige sugerør eller bionedbrydelige produkter, som fx True Gum, bør du overveje at klikke ind på gagron.dk. Gågrøn er en dansk forhandler af bæredygtige produkter, som henvender sig til dig, der gerne vil bidrage til den grønne omstilling og hjælpe vores hårdt prøvede planet.

Miljøvenlige sugerør til konkurrencedygtige priser

Hvis du klikker ind på ovennævnte webshop, vil du hurtigt se, at miljøvenlige sugerør ikke bare er miljøvenlige sugerør. For selvom Gågrøns udvalg af sugerør naturligvis har bæredygtighed og genanvendelighed som fællesnævnere, er de fremstillede i vidt forskellige materialer. Således kan du både købe miljøvenlige sugerør i glas, bambus og rustfrit stål hos Gågrøn, der foruden deres brugervenlige, intuitive og velassorterede webshop også har en skøn fysisk butik i København. Her kan du også se deres mange kvalitetssugerør med dine egne øjne, ligesom der også bugner med mange andre spændende produkter på deres hylder. Miljøvenlige sugerør fra Gågrøn forhandles selvfølgelig til konkurrencedygtige priser, ligesom de mange forskellige og smukke varianter gør, at du garanteret kan finde nogle, der passer til din smag og dine behov.

Smagfuldt tyggegummi i naturlige ingredienser

True Gum er også meget populært hos Gågrøn, som siden grundlæggelsen i 2006 ikke har set sig tilbage. True Gum er som nævnt bionedbrydeligt tyggegummi, der tager kampen op mod traditionelt tyggegummi, som indeholder mange af de samme ingredienser, som findes i plastikprodukter som lim og plastikflasker. True Gum er et dansk mærke, og deres tyggegummier er udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser. De er enormt smagfulde, og så snart du har prøvet tyggegummi fra True Gum, vil du aldrig gå tilbage til skadeligt og konventionelt tyggegummi. Hvis du vil vide mere om True Gum, er du naturligvis velkommen til at kontakte det hjælpsomme og dygtige personale hos Gågrøn, der gør en dyd ud af at yde høj kundeservice til nye og gamle såvel som potentielle kunder.