lørdag 28. maj 2022

Ud i vinterlandskabet med Nordisk Friluftskompani

Udgivet : 08. januar 2019

Ud i vinterlandskabet med Nordisk Friluftskompani

Klikker du ind på Nordisk Friluftskompani hjemmeside disse dage, kan du finde masser af inspiration til årets ferie. Her kan du blandt andet blive klogere på mulighederne inden for booking af dejlig familieferie i Sverige, lige som du også kan finde information om vintervandring og om hvad det helt præcist omfatter. Alternativt kan du også læse videre i artiklen her, hvor vi har samlet information om vintervandring, familieferie i Sverige og lidt om virksomheden generelt.

Oplev vinterlandskabet helt tæt på

Er du ikke typen der vælger samme charterrejse destination år efter år, men der imod gerne vil udfordres lidt når du rejser, og ”have en på opleveren” som man siger, er www.nordiskfriluftskompani.dk den helt rette side at besøge. Her har du nemlig mulighed for at booke rejser hvor det især er fantastiske naturoplevelser som er i fokus, blandt andet såkaldt vintervandring. Ved vintervandring drager man i flok ud i vinterlandskabet, hvor man i fællesskab vil se naturen fra en helt ny side. Ved en vintervandring vil man opleve vinterens magiske lys, og helt sikkert få minder med hjem fra ens rejse, som man sent vil glemme. Alle kan være med på vintervandring, og man skal ikke eje noget specialudstyr, for at booke sig ind. Vil du vide mere om vintervandring, så klik ind på Nordisk Friluftskompani’s hjemmeside hvor der er god information at finde.

Familieferier i Sverige

Er en familieferie i Sverige med masser af aktiviteter og sjov præcist hvad du og din familie holder af, når det endelig er blevet tid til ferie og samvær, og en pause fra job og skole? Så er en familieferie i Sverige eller Norge arrangeret af Nordisk Friluftskompani det helt rette valg. Her vil I få nogen skønne oplevelser i naturen sammen, og alt det praktiske har de dygtige guider og rejsearrangører fra rejsebureauet sørget for; I skal bare sørge for at have en god ferie og hygge jer.