mandag 22. juli 2024

Staldbyggeri - har du visioner om en ny kostald til dit landbrug i Vestjylland?

Udgivet : 10. juni 2021

Staldbyggeri - har du visioner om en ny kostald til dit landbrug i Vestjylland?

Hansen & Larsen er din entreprenørpartner, hvis du skal have bygget kostald i Vestjylland. Læs mere om staldbyggeri her.

Staldbyggeri i nærheden af Tarm og Ringkøbing

Søger du efter en entreprenør til et staldbyggeri i Tarm? Hansen & Larsen har base i Vestjylland og har i over 50 år bygget for lokale landmænd. Deres mange års erfaring med staldbyggeri og landbrugsbyggeri gør dem til en pålidelig partner. De har både tegnere, konstruktører og håndværkere ansat i virksomheden og kan påtage sig hele projektet stort set uafhængigt af ekstern arbejdskraft. Det gør, at deres byggeprocesser altid kører som smurt, tidsplanerne overholdes, og det hele holdes inden for budgettet. Hvis du før har bygget store projekter med hjælp fra fem forskellige håndværkerfirmaer, så ved du måske, hvordan det kan gå med kommunikationen og tidsplanen. Hvis betonarbejdet er forsinket, kan murerne ikke komme til, og hvis de er forsinkede, bliver VVS-folkene det også og siden tømrerne. Læs mere om staldbyggeri på hansenlarsen.dk. Her kan du også kontakte virksomheden for en uforpligtende snak eller et tilbud på et byggeri.

Kostalde, der er skræddersyet til landmandens behov

Hansen & Larsen er eksperter i landbrugsbyggeri. De er baseret i Skjern, men bygger glædeligt over hele landet. De har især erfaring med vindmøllefundamenter, parcelhuse, kostalde og industribygninger. Hvis du skal have bygget ny kostald, så kan du indhente et godt tilbud hos dem. Du er sikret et kvalitetsprodukt, der lever op til moderne standarder for dyrevelfærd og effektivitet. Du kan være sikker på, at din tidsplan bliver overholdt, og at der bliver lyttet til din mening igennem hele processen. Du bliver sat i forbindelse med en projektleder, som fører dig trygt hele vejen igennem processen, så du altid har den samme kontaktperson. Om du skal have bygget en kæmpe kostald på flere tusind kvadratmeter eller have udført en mindre tilbygning, kan de helt sikkert hjælpe dig. De klarer alle slags opgaver. Læs mere på deres hjemmeside www.hansenlarsen.dk, hvis du skal have ny kostald opført på dit landbrug.