torsdag 23. september 2021

Se det store udvalg af entreprenørmaskiner til erhvervsbrug fra bl.a. Fuchs og Baljer Zembrod hos Kiesel Scandinavia

Udgivet : 02. maj 2021

Se det store udvalg af entreprenørmaskiner til erhvervsbrug fra bl.a. Fuchs og Baljer Zembrod hos Kiesel Scandinavia

Kiesel Scandinavia sælger entreprenørmaskiner i høj kvalitet til bl.a. skovarbejde, landbrug, stutteri etc. Læs bl.a. om en afbarker samt om udvalget af minilæssere fra Fuchs her.

Find den rigtige afbarker på www.kiesel.dk

Hvis du skal bruge maskiner til træ- og skovarbejde, så har Kiesel Scandinavia et kæmpe udvalg af både store og små maskiner. I skovarbejdet er en afbarker et uundværligt redskab, som bruges især i nåleskove, da stammerne er helt lige og runde i modsætning til andre træsorter som bl.a. eg og bøg. Afbarkning er en vigtig del af skovhuggerens arbejde, og i sortimentet finder du mange forskellige maskiner, der effektivt kan skrælle barken af store som små træstammer på få minutter. I sortimentet er der bl.a. maskiner fra tyske Baljer Zembrod, som har mange års erfaring med at producere maskiner i høj kvalitet til bl.a. skov- og træarbejde. Der er flere forskellige afbarkere, både større maskiner til installering i et savværk, samt mindre modeller, som klarer jobbet på stedet. Find en god afbarker i sortimentet og kontakt butikken for priser og tilbud samt professionel og personlig service, rådgivning og vejledning.

Lad en Fuchs minilæsser tage slæbet for dig

Hvis du arbejder med landbrug, park eller anlæg, så er en minilæsser et super redskab at have ved hånden. En minilæsser er både stærk, hurtig og lille, så den kan arbejde på små områder, hvor der fx er meget lidt vendeplads, men man stadig skal bruges stor styrke. Hos Kiesel Scandinavia finder du et stort udvalg af minilæssere fra Fuchs, som laver maskiner til både have, anlæg, landbrug samt nedrivnings- og bortskaffelsessektoren. Fuchs har i mange år lavet stærke, små maskiner med høj fleksibilitet og god arbejdskraft, som er uundværlige i forbindelse med fx landbrug. Det en alsidig maskine, som kan klare mange udfordringer i den professionelle hverdag. Med høj styrke og stor fleksibilitet kan denne maskine løse selv komplicerede udfordringer. Fuchs er en pålidelig producent, som i mange år har været førende inden for små entreprenørmaskiner som minigravere og minilæssere. Deres maskiner er altid manøvredygtige og kan bruges til arbejde på små arealer.