tirsdag 18. juni 2024

Salg og udlejning af container inkl. specialløsninger som fx et mobilt køkken

Udgivet : 01. oktober 2018

Salg og udlejning af container inkl. specialløsninger som fx et mobilt køkken

DC-Supply tilbyder både udlejning og salg af container. På dc-supply.dk kan du vælge mellem langt mere end blot opbevaringscontainere til land og søs. Du finder fx et mobilt køkken, der er en struktur sammensat af flere forskellige containermoduler.

Professionel udlejning af container hos DC-Supply

DC-Supply er førende i Danmark i udlejning af containere. Du bestiller blot, og så sørger DC-Supply for levering og afhentning. Meget nemmere bliver det ikke. Du kender prisen på forhånd, og containerfirmaet her står klar med vejledning, hjælp og service igennem hele processen. At leje en container er en nem løsning, hvis man mangler plads til transport eller til en begivenhed. Her føres fx toiletcontainere, beboelsescontainere, modeller til våbenopbevaring samt et mobilt køkken, du kan læse mere om i næste afsnit. Der er mange atypiske muligheder med containeren, og hvis du vælger udlejning på www.dc-supply.dk, har du ekstra meget at vælge imellem. På deres hjemmeside kan du se en liste over containermuligheder, men DC-Supply er aldrig bange for en ny udfordring, hvilket fx er ført til unikke projekter på Færøerne og under barske forhold i Afrika. DC-Supply er en dansk specialist i udlejning af containere, der er værd at kende til for mange forskellige typer af virksomheder, offentlige institutioner og sågar private handlende.

Et mobilt køkken sammensat af specialdesignede containere

Et mobilt køkken er en oplagt løsning til at lave mad på farten. Der er et kæmpe behov for at kunne tilbyde gode kulinariske oplever til messer, festivaler, markeder og diverse andre typer events rundt omkring i Danmark. Der er også efterhånden mange danske restaurationsvirksomheder, der afhænger af det mobile køkken, som rejser rundt til de forskellige begivenheder. DC-Supply tilbyder forskellige løsninger i denne kategori. De har fx udarbejdet en kantine med tre container moduler. Overvej at benytte containere som mobilt køkken. Det er nemt, bekvemt og økonomisk.

DC-Supply tilbyder bl.a. et mobilt køkken, der fx egner sig til madlavning til festivaler. Du kan læse mere om udlejning af container på dc-supply.dk, hvor du selvfølgelig også kan købe - inkl. brugte containervarianter.