mandag 22. juli 2024

Salg af flag inkl. beachflag og Dannebrogsflag - Langkilde & Søn

Udgivet : 04. februar 2021

Salg af flag inkl. beachflag og Dannebrogsflag - Langkilde & Søn

Hos Langkilde & Søn kan de alt i flag. De har leveret flag helt siden 1938, og den dag i dag kan du også handle hos dem online via langkilde-flagfabrik.dk. Derinde finder du bl.a. beachflag og bordflagstænger.

Kgl. Hofleverandør - Førende salg af flag på langkilde-flagfabrik.dk

Langkilde & Søn står for salg af flag, og der mangler ikke noget. Dannebrog fås naturligvis i et hav af udgaver som f.eks. en knudefri vimpel eller inkl. flagstang. Vælg også facadeflag og sportsflag online hos Langkilde & Søn, der er Kgl. Hofleverandør. De tilbyder ikke kun Dannebrog, men også andre nordiske flag samt forskellige danske egnsflag online. Vælg også imellem de lidt mere eksotiske typer heriblandt sørøverflag og regnbueflag. Klik også ind på www.langkilde-flagfabrik.dk, hvis du er interesseret i maritime flag heriblandt til sejlklub. Der forhandles nemlig mange typer. Du finder næppe et bedre udvalg her i landet end hos denne specialist.

Flotte beachflag med firmalogo på som tryk

Flag er selvfølgelig også en vigtig del af erhvervslivet, især med henblik på reklame. Et beachflag med logo kan være en glimrende form for marketing. Bestil kvalitetsdygtige beachflag med fod, spyd og naturligvis også transporttaske. Først og fremmest vælger du imellem to designs, og dernæst er der tre typer inden for hver af disse. Få plastikfod, som kan stabilisere ved at fylde den med vand, samt krydsfod med vandsæk. Alternativt kan du vælge en flisefod til at få dit beachflag til at stå ordentligt på plads. Der er selvfølgelig fokus på kvaliteten også med tilbehøret. Det er dog stadigvæk gode priser, man finder på webshoppen. Vælg Langkilde & Søn, hvis du ønsker et unikt beachflag med logo, og du ønsker den bedste service.

Bestil både beachflag og vimpel hos Langkilde & Søn, der giver fri fragt ved køb for over 699 kroner. Telefonnummeret til personalet står inde på deres webshop. Det kan anbefales at ringe til deres fremragende kundeservice, hvad end du har spørgsmål til Dannebrogsflag eller sørøverflag. De glæder sig til at hjælpe dig.