mandag 14. oktober 2019

Rejs til Prag eller til julemarked i Tivoli med Ans Rejser

Udgivet : 06. november 2018

Rejs til Prag eller til julemarked i Tivoli med Ans Rejser

Ans Rejser tilbyder rejser til nær og fjern. Tjekkiet er et berigende land med flot kultur. Det er især Prag, som tiltrækker turisterne med Karlsbroen og andre seværdigheder. På www.ansrejser.dk kan du også bestille rejser til julemarkeder i Danmark og Tyskland. Kom i julestemning i Tivoli, der er fyldt med flotte boder, farverige lys med mere.

Ferie til Prag - Den gyldne stad

Prag – Den gyldne stad er en rejse hos Ans Rejser, som varer fem dage. Den står på udflugt til Kutna Hora samt en omfattende byrundtur i Prag. Prag er en af de mest besøgte hovedstæder i Europa og også en af de smukkeste. Hvad end man er til tjekkisk øl eller krystaller, er Prag en glimrende destination. De gamle gader og store torve med hyggelige caféer er blot få ud af mange grunde til, at rejsende vender tilbage til den tjekkiske hovedstad – igen og igen. Ans Rejser arrangerer denne tur til Prag med transport i bus. Du kommer til at bo på et centralt hotel – mere info på ansrejser.dk.

Bestil en smuttur, og kom i julestemning i Tivoli på www.ansrejser.dk

Ans Rejser tilbyder også forskellige juleture i december måned. Hvilken bedre måde at komme i julestemning på end at besøge et julemarked? Tivoli i København er en af de mest kendte destinationer i Danmark hele året rundt, og dette er ikke en undtagelse omkring juletiden. Kom i julestemning i Tivoli med Ans Rejser. På www.ansrejser.dk kan du bestille en dagstur til det berømte julemarked i Tivoli, København. Området er dekoreret flot med masser af lys, nisser og andre juleting. Stemningen er fantastisk og eventyrlig og tiltrækker turister fra alle verdensdele. Det er næsten en skam ikke at opleve den fantastiske julestemning i Tivoli, nu når man bor i Danmark.

Se det skønne julemarked i Tivoli. Ans Rejser arrangerer også juleture til Berlin, Hamborg, Kiel, Nyborg og andre destinationer med julemarked. Som nævnt i artiklen tilbydes også en flot tur til Prag, samt ferier til andre europæiske destinationer.