mandag 22. juli 2024

Qred giver bedre chancer for at få lån til virksomheder end de store banker

Udgivet : 01. marts 2023

Qred giver bedre chancer for at få lån til virksomheder end de store banker

Fortvivl ikke, hvis det er svært at komme i gang med virksomheden, eller dit firma har mødt store udfordringer på det seneste. Qred står nemlig klar til at tilbyde økonomisk assistance i form af lån til virksomheder. På www.qred.dk kan du nemt smide en ansøgning til et virksomhedslån, og som ejer af en mindre virksomhed har du formentlig bedre chancer for at få godkendt et lån hos dem end hos de store pengeinstitutter.

 

Qred er klar med fleksible lån til virksomheder

Find lån til virksomheder hos Qred, hvis din virksomhed trænger til et økonomisk løft. Der er nemlig ikke nogen, der kender til værdien af et lån som manden bag Qred. Emil Sunvisson stod selv med hatten i hånden og blev afvist af banken, da han søgte et lån til virksomheden, han stod bag. De mente ikke, at hans idé var gennemtænkt tilstrækkeligt til, at han kunne blive kunde hos dem.

Mange virksomheder oplever det, som stifteren fra Qred oplevede i sin tid. De større banker kan finde på at afvise lån til virksomheder på baggrund af, hvad pengene skal bruges til. Kravene til dokumentation er ekstremt høje, og de er svære at få overblik over. Bankerne kan også kræve, at man stiller med en betydelig startkapital selv, før de vil give et lån til virksomheder. Kender du til den slags udfordringer, bør du klikke ind på www.qred.dk. Her er ansøgningen af lån til virksomheder gjort overskuelig, og de sørger for, at også mindre firmaer kan komme i betragtning. Deres håndtering af problematikken har desuden sikret dem en rating på 4,6 på Trustpilot, hvilket tydeligt viser, at de danske virksomheder sætter pris deres indstilling.

Et virksomhedslån kan gøre underværker for dit firma

Iværksættere og erhvervsdrivende ildsjæle er hjertet i vores økonomi. Det ved de hos Qred, og derfor har de også arbejdet for at gøre virksomhedslån tilgængelige for mindre firmaer. Faktisk er det hos dem muligt for ethvert aktivt og registreret firma at ansøge om et erhvervslån. Frem for langhårede dokumentationsprocesser har de opsat en ansøgningsformular på hjemmesiden, hvor det ønskede beløb og din virksomheds oplysninger blot skal indtastes. Dermed er du ét skridt nærmere et virksomhedslån.

Hos Qred vil de med deres virksomhedslån gerne give et alternativ til de store bankers uigennemskuelige bureaukrati. De ønsker at sætte kundernes oplevelse og behov i første række, så det bliver nemmere at opstarte og holde især mindre virksomheder kørende. Søger du et virksomhedslån, skal du altså bare klikke ind på deres hjemmeside og vælge, om du vil låne 20.000 kr., en million eller hvad end, din virksomhed har brug for. Hos Qred har du gode chancer for at få din ansøgning til virksomhedslånet godkendt, og har du spørgsmål til processen, vil de naturligvis gerne besvare dem helt uforpligtende.