tirsdag 29. november 2022

PS4 controller og netværkskabel. Shop billigt via www.av-cables.dk

Udgivet : 20. maj 2020

PS4 controller og netværkskabel. Shop billigt via www.av-cables.dk

Ønsker du en PS4 controller? Disse kan købes hos Av-Cables.dk, der forhandler et stort udvalg af tilbehør til denne spillekonsol, men også den nye Playstation 5, når den snart udkommer. Hvis du har brug for et netværkskabel til at tilslutte den, så er der også penge at spare på www.av-cables.dk.

PS4 controller med ledning eller som trådløs udgave

Køb en PS4 controller som trådløs eller med kabel. Hvad siger du til en fed Playstation 4 controller i guld eller sølv? Se også de seje røde og blå farver hos Av-Cables.dk, der har den rette PS4 controller til dig, uanset om du ønsker en version med kabel eller en trådløs version. Det er altid lækkert at have lidt ekstra PS4 controllers liggende, til når vennerne kommer på besøg. Der er mange spil, som bliver endnu sjovere når man er flere. Når prisen er så lav på et nyt stik til Playstation 4, ja, så kan man lige så godt købe lidt ekstra. Se de prisstærke udvalg online hos Av-Cables.dk.

Netværkskabel. Køb det billigt

Har du brug for et netværkskabel? Der findes i dag mange forskellige typer, men der er nogle forskelle, som er værd at sætte sig ind i. Du kan bl.a. vælge imellem Cat 5e, Cat 7 og Cat 8 netværkskabler på www.av-cables.dk, som tilbyder lave priser, uanset hvilken type internetkabel, du kigger efter. Vælg også de vinklede LAN kabler samt løse ledninger til netværk. Hos Av-Cables.dk finder du også et hav af Keyston stik, netværksstik og switches samt LK Actassi konnektorer. Find ligeledes LAN testere til at teste signalet, samt netværks vægdåser og udvidelseskort fra det store univers af netværkskabler og tilbehør på hjemmesiden. Av-Cables.dk har lavet en guide, og du finder også masser af produktinfo og kategoriinfo om netværksløsningerne, når du browser rundt. Derfor bør det være til at finde det rette netværkskabel og udstyr, men også til en særdeles stærk pris vel at mærke.

Køb netværkskabler og PS4 controllers billigt online.