mandag 22. juli 2024

Opsparing hos Crowdton - En grøn investering i Jordens fremtid

Udgivet : 01. oktober 2020

Opsparing hos Crowdton - En grøn investering i Jordens fremtid

Hos Crowdton kan du investere i fremtiden. Ønsker du at oprette en opsparing? Så overvej crowdlending i bæredygtige projekter. Invester alternativt, og hav en grøn effekt. For din indsats belønnes du med en lækker rente. Uanset om du ønsker risikospredning med noget andet end aktier, eller du ønsker at placere alle dine penge ét sted, så er Crowdton en oplagt platform. De har en god risikoprofilscore, der adskiller sig væsentligt fra aktier og investeringsfonde.

Investering i solcelleenergi på crowdton.com

En investering i grøn energi er først og fremmest et ”value statement” for den verden, som vi ønsker at leve i, men det er også en rigtig lukrativ investeringsmulighed. Hos Crowdton behøver du ikke at have mange penge for at investere i modsætning til førhen, hvor man skulle af med en halv bondegård, før man kunne foretage en favorabel investering uden at blive ruineret af gebyrer. Det var også langt sværere førhen at foretage en alternativ investering, men med konceptet Crowdton er der åbnet op for sluserne. Alle kan være med og tjene penge på grøn energi, eller nærmere sagt opførsel af solcelleanlæg. Undgå at tabe værdi på inflation og negative renter. En bæredygtig investering hos crowdton.com er et friskt og lukrativt alternativ. Du finder letlæselig information om crowdlending i Danmark på crowdton.com.

Opsparingskonto uden loft og med et stabilt afkast

En opsparingskonto med penge i crowdlending hos Crowdton er et godt alternativ til almindelige aktier. Først og fremmest så kræver det ikke nogen indsigt eller vedligehold fra investoren. Dette gør en opsparing hos Crowdton til en gylden mulighed for den helt almindelige dansker, som gerne vil leve livet, uden at de hårdt tjente penge mister værdi. Det kunne f.eks. være den nyuddannede med det første job, som vil spare penge sammen til pensionen. Det kunne også være den nybagte familie, der vil oprette en børneopsparing med en god rente til barnet, så vedkommendes tid senere i livet bliver lettere. Der er mange typer af mennesker, som har oprettet en opsparing hos Crowdton.

Ønsker du at investere alternativt? Opret en opsparingskonto på www.crowton.com.