mandag 22. juli 2024

Operationel leasing på nye såvel som brugte biler hos Agilease

Udgivet : 05. november 2019

Operationel leasing på nye såvel som brugte biler hos Agilease

Leasing er et super valg for både private og erhverv. Agilease er en af landets førende inden for leasingaftaler, og de tilbyder blandt andet operationel leasing til deres glade kunder. Klik ind på deres brugbare hjemmeside, agilease.dk, eller læs med her, hvis du gerne vil lære den populære virksomhed bedre at kende.

Porsche leasing

Leasing oplever i disse dage rigtig stor popularitet. Og som en markant aktør inden for leasing i Danmark, mærker Agilease da også til interessen blandt private såvel som erhvervskunder. Agilease blev etableret helt tilbage i 2001 under et helt andet navn, nemlig KJ Biler & MC, hvor fokusset snarere lå på motorcykler og dertilhørende tilbehør. I dag har virksomheden som bekendt skiftet navn, og selve navnet antyder da også, at fokusset har ændret sig. Foruden leasing, hentyder navnet også til det at være agil. Agilitet handler om at være fleksibel, hurtig og god til tilpasse sig, når omgivelserne ændrer sig. Og netop disse ting karakteriserer i den grad den populære virksomhed, hvor personalet ved alt om leasing. Hos dem finder du biler fra alt fra Alfa Romeo, Jaguar og Porsche til BMW, Ford og andre kendte mærker.

Operationel leasing på nye og brugte biler

Agilease opererer også med noget, der hedder operationel leasing på nye såvel som brugte biler. Det er ikke mange steder i landet, hvor du finder operationel leasing, og hvis du kunne tænke dig at blive klogere på det, skal du endelig ikke tøve med at ringe til det kundeorienterede, servicemindede og professionelle personale, som arbejder hos Agilease. For ud over at være enormt dedikerede omkring deres biler og gode aftaler, sætter de også en stor ære i altid at yde en tårnhøj kundeservice, som matcher deres biler og aftalers høje niveau. Du finder naturligvis deres telefonnummer på deres hjemmeside. Her kan du også finde deres e-mailadresse, hvis du foretrækker den form for kontakt, når du henvender dig vedrørende operationel leasing.