søndag 26. januar 2020

Online forhandler af rollatorer og New Feet støvler til gode priser

Udgivet : 27. september 2019

Online forhandler af rollatorer og New Feet støvler til gode priser

SeniorSalg.dk sælger forskellige gode hjælpemidler til ældre, samt sikkert fodtøj til markedets laveste priser. Læs mere om New Feet støvler samt om en smart rollator her.

Rollator i god kvalitet

SeniorSalg.dk sælger mange forskellige gode hjælpemidler til ældre, der trænger til lidt hjælp på vejen, og der er bl.a. forskellige smarte rollatorer i sortimentet til gode priser. Hvis du kender en, som har problemer med at gå, så er det den bedste løsning, som for alvor kan få glæden ved at gå tur til at vende tilbage. Der er forskellige modeller, og de fleste nu om dage og udstyrede med en kurv, så de kan bruges til at transportere ting i også, hvis man fx har gået sig en tur i supermarkedet eller ned til købmanden. De fleste kan også bruges som stol, hvilket jo også er ret genialt, hvis man trænger til et lille hvil, eller der et maleri på museet, som man synes særlig godt om og gerne vil sidde og kigge lidt på. En rollator er et must, hvis balancen er begyndt at svigte lidt, for den minimerer risikoen for at falde markant. Find en god rollator på hjemmesiden.

New Feet støvler med stødabsorberende sål

SeniorSalg.dk sælger også fodtøj til ældre, som har brug for lidt ekstra støddæmpning. Fødderne kan godt begynde at smerte, når man kommer op i årene, for de har jo båret en i mange årtier, og derfor er der behov for noget ekstra godt fodtøj, som kan understøtte og beskytte ens fødder. Her kan bl.a. New Feet støvler nævnes, som er nogle super smarte støvler med en ekstra stødabsorberende sål, som gør det komfortabelt at gå lange ture. De giver også god balance og kan stabilisere kroppen. Der er mange forskellige New Feet støvler at vælge imellem, og du vil helt sikkert kunne finde er par, som passer godt til dig billigere end hos andre forhandlere. Vælg imellem mange forskellige støvler til gode priser, og find de New Feet støvler, som passer bedst til din smag. De er gode at gå i og kan få glæden ved at gå ture i skoven til at komme tilbage.