tirsdag 18. juni 2024

Online forhandler af alt lige fra fysiske betalingssystemer til kortlæsere

Udgivet : 18. oktober 2018

Online forhandler af alt lige fra fysiske betalingssystemer til kortlæsere

Hos ID Company kan du finde alt nøglekort, medlemskort, chipkort, nøglebrikker, kortlæsere, og du kan også finde forskellige ting inden for betalingsteknologi. Se bl.a. på et godt fysisk betalingssystem til en god pris.

Smart fysisk betalingssystem

Leder du efter smarte løsninger på betaling i din virksomhed? Så kan du finde lige det, du skal bruge hos ID Company, for de sælger et bredt udvalg af forskellige fysiske betalingssystemer. Et godt system er fx en IDC Automat læser, som er en virkelig solid og sikker løsning, som gør det let for kunderne at betale med kort, og du vil helt sikkert elske dette super smarte system, som virkelig er super let at sætte op og at bruge til hverdag. Et andet fysisk betalingssystem er IDC Opval. Det er en kreditkortlæser med krypteret PIN-kode tastatur. Det er super smart og virkelig sikkert, for på den måde bliver kundernes kode automatisk krypteret og kan ikke hackes udefra. Der er mange forskellige gode løsninger at vælge imellem, hvis du skal bruge et fysisk betalingssystem i din virksomhed. Find forskellige gode bud på hjemmesiden www.idcompany.dk, hvor disse løsninger sælges til gode priser.

Kortlæsere til gode priser

ID Company sælger mange forskellige ekspertløsninger inden for adgangsteknologi, betalingsteknologi og sikkerhed. Hvis du skal bruge adgangskort eller adgangsgivende teknologi, så kan du finde lige det, du skal bruge på hjemmesiden, for her er mange forskellige løsninger, som kan skræddersys til dine behov. Du kan finde forskellige gode og topsikre kortlæsere, som du kan bruge til at give dine kunder, medarbejdere eller medlemmer adgang til døre og bygninger. Det er smart, hvis du har en klub eller en forening, hvor der skal være ubemandet adgang 24 timer i døgnet. Så kan medlemmer få udleveret et medlemskort, som kan give dem adgang via kortlæsere. Find lige det, du skal bruge på hjemmesiden, hvor der er gode priser på fx kortlæsere og mange andre ting inden for sikkerhedsteknologi. Find lige det, du skal bruge til din virksomhed og vælg imellem mange forskellige sikre og professionelle løsninger. Se udvalget på hjemmesiden og kontakt dem for et uforpligtende tilbud.