onsdag 20. oktober 2021

Løb aldrig tør for strøm ved brug af ladestationer og powerbanks fra Charging.dk

Udgivet : 12. januar 2020

Løb aldrig tør for strøm ved brug af ladestationer og powerbanks fra Charging.dk

Hos Charging.dk finder man et stort udvalg og en specialiseret viden om holdbare ladestationer og store powerbanks til brug ved store events og i institutioner såvel som produkter, der også egner sig til private.

Smarte ladestationer

Hos Charging.dk er man på forkant med situationerne der kan opstå, i et moderne samfund. De tilbyder ladestationer til brug i alle situationer, så de apparater vi alle er så afhængige af i dag, aldrig løber tør for stram. De tilbyder ladestationer i mange størrelser og kapaciteter, til forskellige formål. Det kan være til gæsterne på caféer, festivaller og  campingpladser, men også til de unge i folkeskoler og ungdomsklubber, ligeså vel som konferencer, hvor man nødig vil stå med en død telefon. Deres ladestationer kan bidrage til at gæster får en ekstra god oplevelse på en café eller på en konference. Da der naturligvis kan være tale om semioffentlige rum, tilbyder de også modeller med mulighed for at låse det pågældende apparat inde, samtidig med at det lader, så brugeren nemt kan efterlade ladestationen med ro i sjælen, mens telefon, tablet eller computer lader. Se de mange løsninger her: www.charging.dk.

Oplad både telefon og computer med en stor powerbank

Charging.dk har specialiseret sig i at imødekomme vores behov for mere eller mindre konstant tilknytning til energikilder, så vi kan forblive forbundet og ikke skal undvære vores telefon, tablet eller computer, bare fordi den løber tør for strøm. De forhandler store powerbanks, til brug på festivaller, i barer, på caféer, på campingpladser og naturligvis også til privat brug. Deres store powerbanks er mobile og kan oplade både telefoner og computere, men kan naturligvis også anvendes til andre formål, hvor der er behov for strøm uden for forlængerledningernes rækkevidde. Det kan både være hvis man er på tur, eller hvis man ønsker et ledningefrit miljø. Deres store powerbanks findes i mange størrelser, kapaciteter og designs. Virksomheden har en lang erfaring og høj ekspertice og tilbyder både at komme ud, så den rette løsning kan findes, samtidig med at de har medarbejdere som sidder klar ved telefonerne for at rådgive. Læs mere om deres store powerbanks her: www.charging.dk.