søndag 28. november 2021

Køb personlige gaver som f.eks. gaveartikler med print og madkasser med navn hos Name2you

Udgivet : 10. juli 2021

Køb personlige gaver som f.eks. gaveartikler med print og madkasser med navn hos Name2you

Der findes masser af gode anledninger til at give en gave. Fødselsdag, konfirmation, housewarming, dåb, bryllup. Men sommetider kan det være svært at gøre gaven personlig nok. Hos Name2you forhandler de gaveartikler med print, som kan være alt fra et bordflag med modtagerens fødselsdato indgraveret til en madkasse med indgravering af modtagerens navn.

Gaveartikler med print efter eget ønske

Mangler du en personlig gave til en særlig anledning? Selvom du kender modtageren godt, kan det være en udfordring at finde den helt rette gave. På name2you.dk kan du se deres store udvalg af gaver i kvalitetsmaterialer som læder, stål, glas og træ, som de tilbyder at give et personligt print efter dit ønske, fx modtagerens navn. Der er både funktionelle gaver som luksuriøse læderforklæder og æstetiske gaver som glaskunst og julepynt med print. Når du har fundet en gave, der passer til modtageren, kan du bestille en gratis indgravering af modtagerens navn, en dato eller yndlingscitat. Hvis hende eller ham, du skal give en gave, er ryger, ville det være oplagt at give en Zippo lighter med indgraveret navn eller et kort citat. Selve indgraveringen er helt gratis, og du bestemmer selv, hvad der skal stå. Når du bestiller gaveartikler med print hos Name2you, sørger de desuden for hurtig levering og miljørigtig forsendelse.

Giv madkasser med navn som en personlig gave

En god anledning til at give en gave er skolestart, hvad enten det er første dag på universitetet, i folkeskolen eller på en produktionsskole. En madkasse med navn vil være en oplagt og meget personlig gave, måske endda med tilhørende termoflaske med navn eller et lille citat. Name2you har termoflasker i alle farver, og deres madkasser er i blankt stål og meget praktiske, idet de er nemme at rengøre og består af flere små rum. På den måde undgår man, at agurkerne smitter af på mandlerne. Alle kan bruge en flot og praktisk madkasse i høj kvalitet, men med et navn indgraveret bliver den pludselig meget personlig og kan ikke tilhøre andre. Termoflaskerne og madkasserne er naturligvis fødevaregodkendte og fri for hormonforstyrrende stoffer. Hvis du giver dine børn hver en madkasse med navn, bliver det også nemt for både dig og dem at kende forskel på madpakkerne, hvis I skal hurtigt ud ad døren om morgenen. På name2you.dk er udvalget af lækre gaveartikler stort, og det kan være svært at begrænse sig. Heldigvis er der fri fragt ved køb over 499 kr.