mandag 22. juli 2024

Køb en stok med anatomisk håndtag eller en af de mange smarte kørestole på seniorsalg.dk

Udgivet : 25. maj 2021

Køb en stok med anatomisk håndtag eller en af de mange smarte kørestole på seniorsalg.dk

SeniorSalg.dk sælger hjælpemidler til ældre. Du kan bl.a. læse her om en smart stok med anatomisk håndtag samt om udvalget af kørestole.

En stok med anatomisk håndtag hjælper dig til at gå sikkert

Hos SeniorSalg.dk finder du et stort udvalg af gangredskaber til ældre eller tilskadekomne. De har bl.a. et flot udvalg af stokke med anatomisk håndtag, som giver en fantastisk støtte i hverdagen i forbindelse med fx gåture. En stok med anatomisk håndtag har flere fordele: den støtter dig, når du går, tager noget af vægten og aflaster på den måde fødderne. Desuden giver den balance og hjælper dig til at gå sikkert, så du ikke kommer ud for ulykker. Håndtagets design gør det behageligt for hånden og modvirker desuden, at hånden bliver overbelastet. En stok med anatomisk håndtag sikrer dig en sund gang og kan aktivere mere af kroppen, så du både får mere energi og bedre komfort, når du går ture. Se udvalget af stokke med anatomisk håndtag på www.seniorsalg.dk, hvor du får fri fragt, hvis du køber for over 499 kr., og kan være sikker på Danmarks bedste priser på bl.a. gangredskaber til seniorer.

Se det store udvalg af kørestole på SeniorSalg.dk

SeniorSalg.dk sælger også kørestole, som kan være et praktisk transportmiddel, hvis benene og fødderne ikke er, hvad de har været. Mange seniorer oplever problemer med at gå og bevæge sig, da benene og fødderne desværre ofte er noget af det første, der svigter i forbindelse med den sene alderdom. Dertil kan en kørestol være et super hjælpemiddel, som giver noget af den mobilitet tilbage, som man har mistet. Der er forskellige modeller i butikken, og priserne er lave. En kørestol kan bruges til mange forskellige formål og giver virkelig god mobilitet, især hvis man har en partner, et familiemedlem eller en hjælper til at skubbe den. Man kan ofte sagtens bevæge sig rundt i hjemmet uden, men kan have brug for den, når man skal på tur. Dertil er den fantastisk, for når man kører i kørestol, er der ikke problemer med at følge med de yngre generationer.