tirsdag 29. november 2022

Køb alt fra en skurvogn til en brugt 40 fods fragtcontainer på dc-supply.dk

Udgivet : 12. november 2018

Køb alt fra en skurvogn til en brugt 40 fods fragtcontainer på dc-supply.dk

Den klassiske skurvogn fås naturligvis også som container, og hos DC-Supply er der mange muligheder at vælge mellem. Køb både nyt og brugt på siden på alt fra 6 fods containere til 40 fods containere.

Skurvogn til salg – mere info på hjemmesiden

Køb eller lej en skurvogn i form af en container hos DC-Supply. Det er fx muligt at finde kontorskurvogne med køkken. At bo i en skurvogn fra DC-Supply gør det langt mere overkommeligt at være væk hjemmefra ved et byggeprojekt eller lignende. DC-Supply er specialister i opholdscontainere med isolation, sanitet og andre features samt de nødvendige indgange til containeren. Du finder fx en skurvogn til salg med indbygget tekøkken og toilet, der kan benyttes som pauserum på byggepladsen. Hos DC-Supply designer de også moduler, der kan kombineres til at skabe den passende opholdsplads til mange personer. Kontakt leverandøren via www.dc-supply.dk, og hør mere om deres skurvogne til salg.

Find en brugt 40 fods container online hos DC-Supply

DC-Supply fører containere i en lang række mål. Find fx en ny eller brugt 40 fods container specialdesignet til dine behov. 40 fods containere fås som standard og high cube. Inde på dc-supply.dk kan du læse mere om de mange muligheder inden for 40 fods containere som fx open top, kølecontainer og modeller med ekstra isolation. Hvis du leder efter en lang container med masser af kubikmeter, er high cube modellen måske den passende til dig. Den ekstra højde betyder, at denne 40 fods container kan rumme mere gods end nogen anden type. Det kan betale sig at købe brugt, hvis man leder efter ekstra besparelser. En brugt container betyder også en kvalitetstestet model, når du handler med DC-Supply.

Køb en brugt 40 fods container eller mindre modeller på dc-supply.dk. Derinde finder du containere inden for mange kategorier. Find bl.a. en skurvogn til salg eller eventuelt et mobilt køkken med mange faciliteter. DC-Supply har udarbejdet en lang række projekter til tidligere kunder, du kan vælge fra på dc-supply.dk, ligesom du også kan indgå samarbejde med firmaet, såfremt du har unikke ønsker til designet.