tirsdag 19. oktober 2021

Hos Pillemadsen finder du bl.a. Lucerne hestefoder og pejsebrænde til gode priser

Udgivet : 04. oktober 2020

Hos Pillemadsen finder du bl.a. Lucerne hestefoder og pejsebrænde til gode priser

Lige ovre på den anden side af den dansk-tyske grænse holder Pillemadsen til. Og fordi de gør det, kan de forhandle produkter som pejsebrænde og træpiller samt diverse slags hestefoder, f.eks. Lucerne hestefoder, til ekstra gode priser, da men kan nøjes med at betale tysk moms. Det bliver hurtigt til store besparelser, og er allerede kommet mange danske kunder til glæde. Vil du vide mere om mulighederne for bestilling af Lucerne hestefoder eller pejsebrænde fra forhandleren, så læs videre herunder.

Lucerne hestefoder i høj kvalitet

Er man hesteejer, kender man måske allerede til Pillemadsen, og har handlet hos dem før. Hvis ikke, så er det bestemt værd at overveje. Hos www.pillemadsen.dk finder du nemlig et bredt udvalg af Lucerne hestefoder og andre gode mærker inden for hestefoder som Lucerne, Marstall, Spillers og Balios hestefoder, til særdeles kundevenlige priser. Når man handler Lucerne hestefoder kan man nemlig nøjes med at betale tysk moms, hvilket hurtigt bliver noget man som kunde kan spare mange penge på.

Serviceniveauet er helt i top hos Pillemadsen, så har man f.eks. spørgsmål vedr. Lucerne hestefoder, kan man få svar på disse inden for ganske kort tid, hvilket altid er en rar ting at vide når man shopper online.

Effektiv pejsebrænde

Udover Lucerne hestefoder, kan du blandt andet også bestille pejsebrænde hos forhandleren. Nu melder vinteren jo snart for alvor sin ankomst, og så gælder det selvfølgelig om at have pejsebrænde klar, hvis man er så heldig at have pejs i stuen. I den forbindelse kan det helt bestemt anbefales at man allierer sig med den dansk-tyske forhandler om salg af pejsebrænde, da de udelukkende fører kvalitets pejsebrænde til gode priser, der nok skal være med til at sørge for, at vinteren bliver knapt så mørk og trist. Se hele udvalget af Lucerne hestefoder, pejsebrænde og andre gode produkter på deres hjemmeside allerede i dag.