mandag 05. juni 2023

Hos 2BM kan du købe SAP systemet samt tage brug af en S/4HANA præsentation

Udgivet : 03. januar 2020

Hos 2BM kan du købe SAP systemet samt tage brug af en S/4HANA præsentation

2BM er eksperter og konsultenter i SAP, og de er en del af et internationsalt konsulent netværk, og hvis din virksomhed skal bruge en S/4HANA præsentation, så er det et godt sted at henvende sig.

SAP til effektivisering af processer

SAP er et software system til virksomheder, som samler den digitale infrastruktur på en platform og gør mange forretningsprocesser og interne processer langt lettere og mere overskuelige. Systemet har revolutioneret virksomhederes struktur og har optimeret så mange virksomheder verden over, for systemet er nemlig enormt udbredt blandt middelstore og større virksomheder, der har forskellige afdelinger, produktion, administration, økonomi, ledelse, distribution osv., for SAP gør det hele langt lettere og samler så mange processer i et system, der gør det langt lettere og mere effektivt. SAP har tidligere brugt ERP teknologier, men skifter nu platform til S/4HANA i 2025, hvilket vil sige at alle virksomheder, der vil have fortsat understøttelse skal migrere til S/4HANA. Denne platform er langt hurtigere og mere effektiv, og her bliver helt nye teknologier letter at implementere, fx Industry 4.0. Der er mange forskellige fordele, og 2BM rådgiver i netop dette her, og kan svare på alle dine spørgsmål.

S/4HANA præsentation af det fremragende system

2BM tilbyder bl.a. en grundig S/4HANA præsentation, hvor de kommer ud til din virksomhed og præsenterer jer for det revolutionerende system. Denne software muliggør så mange nye teknologier og spændende processer, som kan gøre din virksomhed langt mere effektiv og hurtigere, og der er enormt mange forskellige fordele ved at migrere til S/4HANA. En grundig S/4HANA præsentation forklarer dig i store træk, hvordan digitaliseringen forandrer verden og virksomheder, og går i detaljer om de 5 elementer, det er vigtigt at forstå om SAP S/4HANA. I vil få en grundig demonstration of softwaren og lære om brugen af kunstig intelligens i forretningsprocesser. Desuden vil de næste skridt blive konkretiseret for en migration fra ERP til det nye system: Business case og value pools, foranalyse og konverteringsscenarier. Med en S/4HANA præsentation vil din virksomhed lære, hvad der skal til før migrationen kan sættes i gang og vil være bedre rustet til sådan en proces.