tirsdag 29. november 2022

HIKE - Kornfrit kattefoder og nærende hundemad med naturlige råvarer

Udgivet : 28. juli 2020

HIKE - Kornfrit kattefoder og nærende hundemad med naturlige råvarer

Lige meget om man er på udkig efter foder til sin kat eller til sin hund, så er det uden tvivl HIKE, man skal besøge. Her forhandles der nemlig alt fra kornfrit kattefoder til hundemad af den bedste kvalitet. Man kan kigge meget nærmere på begge dele ved at besøge hjemmesiden www.hike.dk.

Kornfrit kattefoder i lækre smagsvarianter

Har man en kat, som er en del af familien, så vil man uden tvivl også gerne have, at katten får det absolut bedste foder, som indeholder alt det, den har brug for. Hos HIKE forhandles der blandt andet kornfrit kattefoder, som udelukkende indeholder naturlige ingredienser og har et særdeles højt kødindhold. Kornfrit kattefoder er produceret med det fokus, at katten skal indtage alt det, den har brug for, så dens helbred er i højsæde. Kornfrit kattefoder har således den helt rette sammensætning af fedt og olier, som sammen med indholdet af vitaminer og mineraler er med til at gøre, at katten helt sikkert har det godt. Man kan købe nyt foder til sin kat allerede i dag ved at kigge ind forbi HIKE på hjemmesiden www.hike.dk.

Hundemad i højeste kvalitet med naturens egne ingredienser

Leder man efter den bedste mad til sin hund, så kan det helt bestemt anbefales, at man vælger at kigge ind forbi HIKE. Her forhandles der nemlig hundemad, som har et højt indhold af protein, og som er produceret af friske råvarer, så man ved med sikkerhed, at hunden får alle de næringsstoffer, den har brug for. Hundemaden indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer, men rummer derimod kun de bedste ting til hunden. Hos HIKE forhandles der mange forskellige typer af hundemad, så det burde uden tvivl være muligt at finde lige præcis den mad, som passer til den størrelse hund, man har. Man kan købe allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.hike.dk.

Hos www.hike.dk forhandles der det bedste foder til både hunde og katte.