mandag 22. juli 2024

Her forhandles bl.a. sund tørfoder til hunde og BARF kattefoder i god kvalitet

Udgivet : 10. februar 2020

Her forhandles bl.a. sund tørfoder til hunde og BARF kattefoder i god kvalitet

Fodergrossisten.dk må uden tvivl være et af de mest oplagte steder at besøge lige nu, hvis du mangler foder til kæledyr af den ene eller anden art. Med særligt fokus på art. Butikken har nemlig specialiseret sig i at have et så bredt udvalg af dyrefoder man kan vælge imellem, som det næsten er muligt. Det betyder at man udover traditionelle typer foder som BARF kattefoder og tørfoder til hunde, også kan få dyrefoder til mere eksotiske kæledyr. Læs mere i artiklen herunder.

BARF kattefoder med naturlige ingredienser

BARF kattefoder er foder til glade katte. Eller sagt lidt anderledes, hvis du fodrer din kat med BARF kattefoder, så bliver den glad. BARF kattefoder er nemlig, modsat meget af almindeligt kattefoder fra supermarkedet, fyldt med sunde og naturlige ingredienser. Det betyder at BARF kattefoder er sundere for katten, og så vil den næsten med sikkerhed også synes bedre om det. Der er lige nu flere typer BARF kattefoder du kan vælge imellem i kataloget hos Fodergrossisten.dk, blandt andet andehalse, kalkunhalse, kylling og kanin. Så mon ikke der også er en type BARF kattefoder som din kat vil elske?

Godt tørfoder til hunde

Ligesom det gælder med kattefoder, finder du naturligvis også en masse godt hundefoder hos www.fodergrossisten.dk. Blandt andet kan du købe tørfoder til hunde. I denne kategori kan man vælge imellem en række forskellige typer tørfoder til hunde, både tørfoder til hunde der egner sig særlig godt til voksne hunde, hvalpe samt hunde der er ved at være lidt oppe i årene. Og præcist lige som ovre i kategorien med BARF kattefoder, er der altid gode priser på tørfoder til hunde, når du husker at shoppe hos Fodergrossisten.dk, og servicen er altid helt i top. Butikken leverer blandt andet til Randers Regnskov og København Zoo, så mon ikke de ved en del om emnet.