tirsdag 29. november 2022

Fodertrug og fangefolde til kvæg og heste

Udgivet : 08. august 2019

Fodertrug og fangefolde til kvæg og heste

Køb fangefolde til kvæg hos Dan Egtved, der også tilbyder et stort udvalg af fodertrug online til alle typer af dyr!

Find en fangefold med låge

Du kan få fangefolde til kvæg i den rette længde hos Dan Egtved, der gør det let at skabe en sikker indhegning, så der er styr på kvæget, men så du også selv kan komme ud og ind. Du har nemlig mulighed for at købe en fangefold med låge. Det er varmt galvaniserede modeller, du kan vælge mellem, og derfor er kvaliteten i top. Det er vigtigt, man kan lukke kvæget og sig selv ud og ind på en sikker måde. Fangefolden skal naturligvis have en vis størrelse, der gør dette muligt i forhold til din specifikke situation. Er du i tvivl om, hvordan du skaber den sikreste indhegning med fangefold? Kontakt da Dan Egtved online, som sidder klar på tasterne eller over telefonen med gode tips og vejledning målrettet den enkelte kunde.

Alle typer af fodertrug på dan-egtved.dk

Dan Egtved udmærker sig på at have alt i staldinventar, så du ikke skal klikke frem og tilbage mellem en håndfuld forhandlere for at udstyre stalden. Du finder bl.a. fodertrug online til forskellige dyr. Køb bl.a. langtrug og transportkrybber til stærke priser, eller kig på udvalget af fodertrug med ben. Det kan også være ideelt at hænge dem op, og dette er selvfølgelig også en mulighed, når du handler hos Dan Egtved. Den store hjemmeside byder også på foderkummer med Feed-Slide til foderbord. Du finder altså en lang række af fodertrug i plast, der har den høje kvalitet som fællesnævner. Find de rette fodertrug både til heste, kvæg og kalve online. De er designet med funktionalitet i fokus, så dyrene har nemmest muligt ved at tilgå dem.

Køb fodertrug og fangefolde til kvæg, heste og andre dyr på dan-egtved.dk. Her finder du et stort udvalg af staldinventar til stærke priser!